Bozita Mama

buduu
buduu

13203 Puan

Nd kısır kedi maması alıcaktim, genellikle tavsiye edildiği için ve iyi bir mama olduğu için ama 1 kilosu 94 TL falan sanırım bana pahalı geldi. O zaman ne alabilirim bozita ilk defa burda duydum burda önerilmişti bana ama bilemiyorum.Su an Royal canin kullanıyoruz.

28 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17235

Buradaki insanlar çoğu mamaya olumsuz yorum yapıyor. Onun içeriğinde o varmış, bunun içeriğinde 1 gram şu varmış... Sanarsın herkesin acana orijen vs. alacak bütçesi var. Ayrıca Proplan bu saydığım tüm mamalara oranla daha az şikayet oranına sahip. Proplan öneririm.

Bozitanın tahılsız kısır geyikli olanı güzel diet stomach olanı da güzel. ND nin mamalarından az tahıllı kısır on kg alırsanız kilosu 60 a 70e geliyor.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Royal canin baby Cat alabilirsiniz kışılaştırma maması da felicia da alabilirsiniz

dilanbulent
dilanbulent

17235

Proplan öneririm eğer bütçeniz yetiyorsa. İnsanlar nedense içerik olarak iyi olmadığını söylüyor, ama aynı zamanda en az şikayet alınan mamalardan biri. Demek ki içeriği hayvanlara iyi geliyor.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Proplan alabilirsiniz ben beğeniyorum aynı zamanda felicia almanı tavsiye ederim

buduu
buduu

13203

Bir de kedim mamayı kırmakta zorlanıyordu,Royal canin ve pro plan sert mamalardir dendi burda.Acana,bozita,sanabella, mystick önerilmişti bana daha yumuşak ve küçük taneli diye.Ama nedense daha çok duyulan mamalara gidiyor aklım nd, hills vs.ama hills de ishal yapabiliyor.Royal canin de içeriği çok iyi değil deniyor daha iyi mamalar var deniyor (kedim kısırlaştırdiktan sonra pro experience kullandım ama kırmakta zorlandı diye Royal canine geçtim şimdi bitmek üzere ama royali de değiştirmek istiyorum ve bundan sonra artık uzun bı sure mama değiştirmek istemiyorum çünkü sürekli mama değişimi zarar verebilir)

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Buradaki insanlar bilmiyorum her markayı kötülüyor nd çok iyi bir mama olmasına rağmen kötüleyen gördüm millet o zaman kendisine ne yedirsin evde besliyoruz fare felan nereden bulalım verelim öbür sitelerde soru sorduğumda bana reflex önerdiler. Sen bence açıktan istediğin markayı dene neyi severse onu al kullan felicia çiçekli çok büyük değil küçük bir taneli tavsiye ederim ucuz bence kg si 1 kg 50₺ 75 olanda var araştırma yap.

buduu
buduu

13203

Tamamdır felicia ve pro plana bir bakayım.Tesekkur ederim cevaplarınız için.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Instagram hesabın varsa mamanın boyutunu atayım içeriğini atayım

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Felicia

Proplan elegant derma plus somonlu hairball ve tüy güzelliğini odak alan bi mama.
Senior adı üzerinde ileri yaş çocuklarımız için üretilmiş bir kompozisyon.
Proplan sipariş etmişsiniz, genelde şikayeti olmayan bir mamadır. Kötü bir mama diyemeyiz kesinlikle Türkiyenin %50 si bu mamayı kullanıyor. Afiyet olsun kedinize

Lils
Lils

125528

Nd düşük tahıllı 10kg alımda kilosu 45-50 liraya geliyor. ****** prime indiriminde 38e düştü hatta kilosu 10 kg alımda
Bozita 10 kg alımda kilosu 35 liradan başlıyor pek fark yok bence

Palyaco
Palyaco

218519

İnce taneli ve kedilerin zorlanmadan iyecegi mama bozita diet smotach diğer yumuşak ve **********lar exclision sert taneli olanlar royal proplan bunlar sert mamalar bilginize

tyguler
tyguler

124312

proplan elegant tüy dokülmesini azaltmak ve yutulan tüyleri diskıyla atmak için mama. pek işe yaramadı tüy dokülmesi konusunda benim kedimde ama ise yarayan çok kedi var. senior yaşlı kediler için. delicate bilmiyorum.


ben de proplana geri dönücem veterinerlerin neredeyse hepsinin önerdiģi bir mama. sevmeyen kedi çok az.


felicia pek onermem proplan daha iyi. su an felicia kullanıyorum pek iyj değil. bütçe o fiyatlardaysa iyi ama proplan alabilecekseniz proplan daha iyi olur.

miyav88
miyav88

2771

tabii ki de her mamayı kötüleyen topluluk var ama ben tutupta ND ile neredeyse aynı fiyat olan RC ve proplana o parayı vermek yerine ND alırım mesela ama RC ve Proplan kötü mama demiyorm NDye göre kötüler yinede siz bilirsiniz..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1508 Görüntüleme
  • 28 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR