Sizce Kedim Kızgınlığa Girdi Mi?

nazlitanyeri
nazlitanyeri

2464 Puan

Mia 6.5 aylık ve aç olmadığı sürece hiç miyavlamazdı. Şimdilerde ise dili çözüldü, dur yere ulur gibi miyavlıyor. Geçtiğimiz günlerde çişinde çok keskin bir koku aldık, daha evvel böyle bir koku yoktu ve idrar yollarını üşütmüş olabileceğinden şüphelendik lakin birkaç kere daha çiş yaptığında aynı kokuyu almadık ve bu koku bırakmış olabileceğini düşündürttü. Dün gece de tuvaletinin dışına ve salona kaka yapmış bir kere. Şu an tekrar tuvaletini kullanıyor. Sizce kızgınlığa girdi mi? Koku bıraktığını nasıl anlarım, nasıl bir koku almam gerekiyor?

6 CEVAP

Keskin ve genizi yakan idrara benzeyen ama daha ağır bir koku almanız gerekiyor. Dışarı kaçma eğilimi var mı ? gerginlik ? kızgınlık ? saldırı ve ısırma gibi eğilimler yaşıyor mu ?

blue_hpood
blue_hpood

128292

6.5 aylık. kısırlaştırın.

ilknurgulmek
ilknurgulmek

3348

Sık sık acıklı miyavlamalara ve etrafa idrar bırakmaya başlamışsa büyük ihtimal girmiştir yani bizimki o şekildeydi

alabalik32
alabalik32

13406

Keskin bir koku ve silince çıkmayan bir koku ise kızgınlığa girmiş olabilir gözlemleyin

Phoenix3
Phoenix3

18389

Girmiş bence de. Kısırlaştırmayacaksanız henüz çiftleşmek için çok küçük. Ama ona yardımcı olacak hareketler vardı onları YouTube dan izleyebilirsiniz. Dikkatli olun çünkü kızgınlıkta bazı kedilerde evden kaçma eğilimi gözlemlenebiliyor.

simbakedi
simbakedi

136205

kizginliga girdiyse bittikten sonra girmediyse de hemen kisirlastirin. her kizginliga girdiginde risk artiyor bu yuzden erkenden kisirlastirmak en iyisi olur. lutfen ciftlestirmek gibi bir sey aklinizdan gecmesin hem kedinizin sagligi icin hem de dogacak yavrularin sagligi icin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 256 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR