Aylardır Geçmeyen İshal

zeysf
zeysf

2711 Puan

kedim 6 aylık ve neredeyse 3.5 aydır ishal bir sürü tedavi yolu denendi parazit tedavisi gördü. antibiyotik tedavisi gördü. probiyotik takviyeleri kullandık. gastrointestinal mama kullanıyoruz ancak ishali asla geçmiyor. kan ve dışkı testi yapıldı. kan değerleri normal ama dışkıda parazit yumurtaları gözlenince 2 hafta üst üste parazit tedavisi gördü.parazit tedavisinden 1 hafta sonra 2 gün normal kıvamlı dışkıladı. ama şimdi yine puding gibi yapıyor. flagyl kullanmayı düşünüyoruz. böyle bi süreç yaşayan oldu mu? gerçekten zor zamanlar geçiyoruz her tarafını kaka yapıyor. ve flagyl işe yararsa sonra gastrointestinal olmayan mamaya geçilebiliyor mu?

4 CEVAP

Thesudeaskin
Thesudeaskin

2643

Bizimde aynı şekildeydi mamasını değiştirdik düzeldi

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Bi arkadaşımda da vardı bu sorun yaklaşık 5-6 geçmeyen ishali varmış. En sonunda vegan mamada çözüm bulmuşlar

sebileve
sebileve

5259

kendim deneyimlediğim icin yazıyorum. yarım nar kabugunu parçalayın hatta ince ince kesin(kuru nar kabugu da olur) 1 bardak suda kaynatıyorsunuz 10 dakika, sonrasında serçe parmagı kalınlıgında enjektörle hazırladıgınız sogumuş kabuk suyunu agızlarına sıkıyorsunuz ilk kakada sonucu görürsünüz , ( miktar 2,5 ml kadar)

Ayben02
Ayben02

15110

Benim kedim 6 ay boyunca ishaldi ne kullandiysam geçmedi benimki aynı zamanda FIV+ ondan olduğunu sandım meğer tavuğa alerjisi varmış fark etmemişiz şuan tavuk olmayan mama aldım ama yine de cıvık yaptı içeriğine baktım tavuk yağı var o bile kötü etkiliyor sizinkinin de bir şeye alerjisi olabilir ben ilk hekime sorduğumda tavuk alerjik bir besin bir çok kedide alerjiye sebep olabilir dedi hekime danışabilirsiniz bunu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 277 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR