Kedimde Anlamadığım Şeyler Var

Merhaba, british shorthair cinsi 7 buçuk aylık erkek bir kedim var kedim 1 ay öncesine kadar hep çişini yaptığında poposunda kalıyordu hatta soru kısmından bu sorun hakkında öneri almak istemiştim ve biri catlucky markalı topaklanan pelet önermişti daha sonra bu kumu denedik ve azıcık işey yaramıştı fakat azcıkda olsa çişi yine kalıyordu poposunda bunun üzerine veterinerime danıştım ve bana kristal kumu önerdi ve kristal kuma geçtim ve ilginçtir ki poposunda çişi kalmamaya başladı ve kristal kumu daha çok sevdi bunun üzerine diğer kumlar ile arasındaki farka bakmak için evin farklı yerlerine iki tuvalet yerleştirdik ve birinde vancat ve diğerinde de pelet vardı bu süreçte tekrar çişi poposunda kalmaya başladı bu yüzden tekrar kristale geçtik ve çiş sorunu tekrar gitti ve bu bana çok garip geldi bu kumunu daha çok sevdiği için mi oldu anlamadım başka tahminleri olan var mı acaba?

5 CEVAP

Cubik
Cubik

13023

Kristal kedi kumunu acil değiştirin. Kedinin bu kumu yeme ihtimali var ve kristal kedi kumu sıvıları emiyor. Kedi yerse kedinin midesindeki sıvıyıda emer ve kedi ölür. Anlıyorum bu kum işe yaramış ama kedinin canından değerli değil

Kedimin kum yeme gibi bir alışkanlığı yok ve hatta hiçbir kuma basmayı o kadar da sevmiyor bu yüzden de tuvaletini yapıp çıkıyor üzerini kazımaya uğraşmıyor.

blue_hpood
blue_hpood

128941

kristal kumların diğer kumlardan daha zararlı olduğunu sanıyorum, bir araştırın isterseniz.

Veterinerimiz önerdi kumu ama bilmiyorum yani ama araştırırım.

Görüşleriniz için teşekkürler fakat bu kum veterinerim ile görüşüp kararlaştırdığımız bir çözüm bu yüzden lütfen soruma cevap verin tekrardan teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 290 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR