Yavru Kedi Maması Seçimi

Ebrugolbasi
Ebrugolbasi

986 Puan

Yavru kedim şuan Royal Canin kitten yiyor ama çok yararlı içeriğe sahip olmadığı için değiştirmek istiyorum. Şuan hills mamayı araştırıyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim. Başka mama markası önerisine de açığım.

10 CEVAP

Denizygt
Denizygt

11024

Acana yı tavsiye ederim.

buusracikk
buusracikk

15206

Felicia yavru ve anne kedi maması kullanıyorum memnunum

gizemdr
gizemdr

2303

ben de royal caninden sonra hillse geçiş yaptım ama ağız kokusu ve dışkıda yumuşamaya neden oldu :( şuan bozita kullanıyoruz.
(hills ürün yorumu olarak belirttim durumu. hiç beklemiyordum ama birkaç saat sonra petlebiden arayıp iade alabileceklerini söylediler.)

Ebrugolbasi
Ebrugolbasi

986

Hills in içeriği çok hoşuma gitsede sizin belirttiğiniz durumlari çok okudum o yüzden gecmeyecegim gibi. @gizemdr Teşekkür ediyorum tüm cevaplar için.

mervecetin
mervecetin

440

Bir mamadan direk başka bir mamaya geçiş yapmak sindirim sisteminde olumsuzluklara neden olabilir. Ben yavrunun gelişimini en iyi şekilde tamamlaması adına uygun fiyat segmentinde Advance, Premium mama olacaksa Acana yavru kedi maması öneririm. Yeni bir mamaya geçiş yaparken mutlaka eski mamanız ile karıştırıp bir süre karıştırılmış mama ile yeni mamaya sistemi hazırlamayı unutmamalı (:

Nd kitten tahilsiz olanı öneririm

ece5kedi
ece5kedi

9239

ND mamada ben sorun yaşadım, Acana first feast aldım kızıma çok memnunduk, kısırlaşınca da acana bountiful catch aldım ondan da çok memnunum 🙌🏻

bende felicia anne ve yavru mamasından proplana geçtim ve proplandan oldukça memnunum

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Acana First Feast tavsiye etmem ben kullandım kedim 400 gram verdi ve tadını hiç sevmedi tüylerini matlaştırdı ve döktü benim yorumum bu şekil de . N&D Kitten tavuklu ya da ocean deneyebilirsiniz N&D kullanırken iyiydi severse bu seriden devam edin derim biz şuan N&D kuzulu ve proplan karışık kullanıyoruz severek tüketiyorlar şuan.

eneskolon
eneskolon

13447

Royal yerine acana öneririm aralarında fazla fark yok eğer bütçenizi biraz daha arttırma imkanınız olursa orijen mükkemmel olur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 322 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80560 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR