Köpeğin Yatağımda Kazı Çalışmaları Yapiyor

Ecepablo
Ecepablo

2523 Puan

arkadaşlar evimiz iki katlı adagida salonumuz var köpeğim sürekli yukarı çıkmak istiyordu izin verdim yaklaşık 10 dakika sonra yukarı yanına çıktım ve sünger yatağımizi parçalamış annemde çok kızdı tabi daha 2.5 aylık pincher ne yapmalıyım?

2 CEVAP

puglife
puglife

1879

Yanında biri yokken yukarı çıkmasına izin vermeyin, bir şeyleri parçalarken görürseniz de uyarın. Hayır komutunu biliyorsa hayır diyerek ya da her ne ile uyarabiliyorsanız o şekilde. Tabii ki vurun demiyorum fakat köpeklerin burnuna dokunmak faydalı olabiliyor. Parmağınızla burnuna hafifçe dokunabilirsiniz. Bunu yaptığında onunla oynuyorsanız eğer oynamayı kesin, bu hareketi yaparsa onunla oynamayacağınızı anlasın. Yatağa ve koltuğa çıkmasına izin vermiyoruz biz köpeğimin, siz de bu şekilde eğitmeyi deneyebilirsiniz. Ya da ona bir yastık verin, köpeğimin yastığı var. Onu patileriyle kazmaya çalışıyor. Doğası gereği yapıyor olabilir yani. Yapmadığı zamanlarda ödüllendirebilirsiniz, ödül olayı da çok işe yarıyor. Gözlemde tutun.

FECEVIT
FECEVIT

1184

Merhaba,


Daha çok küçük ve ona alan belirlemelisiniz yapmasını istemediği hareketinde sürekli hayır demek de iyi değil hayır cümlesini nerelerde kullandığınız önemli şişşttt heyyy de diyebilirsiniz. Öncelikle alan belirleyin küçükken alıştırırsanız daha rahat edersiniz.
sizi dinlediğinde göz teması kurun ve yapmadığı zaman ödüllendirin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 432 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR