Vet's Plus Konserve Mama Ve Malt&Vitamin Macunları

Arkadaşlar herkese mutlu forumlar. Petlebi'den bugun bi kargo hediye aldık. Nezaketleri için çok çok teşekkür ediyorum Petlebi ekibine. Gelen kutuda gördüğünüz ürünler var. Ürünlerden yalnızca Vet's Plus malt macunu denemiştim daha önce ve kedilerim severek yemişti. Ayrıyeten kakitolarda tüy birikimi gördüğüm için işe yararlık konusunda benden tam puanla geçen bir macun. Multivitamini de inceleyecek olursak tam 13 adet vitamin içeriği, ideal taurin oranı ve muadili çok bilinen markadan %50 ucuz oluşuyla gönlümüze yine taht kuruyor. Yaş mamalara gelecek olursak yapı olarak "chunks in jelly" yani jöle içinde et parçaları formatında tüm çeşitleri. Normalde bizim çocuklardan birisi böyle mamaların hep jölesini yalar suyunu içer etlerini yemezdi illa ki püre arardı. Hayret ettirici bir şekilde Vet's Plus'ın yaş maması olunca jölesini yalamakla yetinmeyip tabağını bitirdi. Diğer çoccikler zaten afiyetle yumuldular. İçerik incelemesine de bakınca "et türevleri" gibi ibarelerdense açıkça % olarak tavuk, ciğer, kuzu eti olarak yazılması açıkçası beni rahatlattı. Besinsel katkı maddelerinde ilave vitaminler ve Taurin görüyoruz yine ve de tahılsız olması bonus. Tekli alımlarda bi konservesi 5.95 TL 12 al 10 öde kampanyasından alırsanız da tanesi 5 TL ye mal oluyor. 5 tl bandında alınabilecek konserve mamalar arasında gerçekten güzel içeriği. Açıkçası bu yazıyı yazma sebebim reklam veyahut başka bir şey değil. Foruma açılan başlıklar görüyordum. Vet's Plus mama deneyen var mı macunları nasıl gibi... Deneme fırsatı bulmuşken ayrıntılı inceleme olanağı yakalamışken böyle bir başlık açtım. Naturon konserveleri ise henüz denemedim. Ama 1 ay içerisinde denemiş olurum. Merak eden arkadaşlar bu sorunun altında veya özel mesaj ile sorularını iletirse seve seve cevaplarım.


7 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bize de 2 gün önce aynıları hediye olarak geldi 💕 Malt macununu yedi ama vitamin yemedi maalesef. Kedim hiç seçici bir kedi değildir, ilk defa bir şey seçtiğini gördüm. Yaş mamaları bugün deneyeceğiz. SKT leri 2 yıl sonra ve içerikle güzel (ayrıca tahılsız ve şekersiz yaş mamalar) bu yüzden kesinlikle deneyeceğiz. Naturon yaş mamaların gramajı baya fazla. Benim bir kedim var, bitirmesi imkansız olduğu için sokaktaki arkadaşlarıma vereceğim Naturon'ları. 😊🌿 Çimi de ektim, umarım filizlenebilir. Biz de hediyelerden genel olarak memnun kaldık, yaptıkları da çok güzel bir hareket; fazla ürün göndermişler, yeni üretim, özenli paketleme, hızlı kargo. Hepsi için petlebi'ye teşekkür ederim. 🤗❤️✨

Sindycan
Sindycan

2763

güle güle yesinler. ben de macunlarından memnunum. yaş mamaları denemedim henüz içerikleri güzel gözüküyor.

Zehranazz
Zehranazz

114269

Bende merak ediyorum acaba kedim severmi diye ama deneme fırsatım olmadı maalesef

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Vets plus yaş mamalarını denedım dişi kedim yemedi erkek kedim bayılarak yedi naturon yaş mamaları sokakta ki canlara verdım severek yediler bayıldılar 1 konserve de kedilerime ayırdım onlarda da deneyeceğim. Vets plus malt ve multıvıtamını önceden almıştım asla sevmemişlerdi içinde yağ doluydu fakat şimdi geleni sevdiler içeriği değişmiş şikayetler üzerine sanırım severek yediler.

simbakedi
simbakedi

136205

malt ve vitamin konusunda kararsızdım. inceleme iyi olmus ben de deneyeceğim :) kediniz de pek memnun duruyor hahahsha afiyet olsun

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Vets plus malttan bende çok memnun kaldım. Kakasındaki tüyler rahatlıkla görülüyor. 1 paketin sonuna geldik neredeyse herhangi bi sorun yaşamadık.

Zehranazz
Zehranazz

114269

Bende merak ediyorum acaba kedim severmi diye ama deneme fırsatım olmadı maalesef

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 384 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR