Yardım

daisyrain
daisyrain

1030 Puan

İyi günler,5 aylık dişi bir kedim var ve yeni taşındığımız için babam yeni işe girebildi,maddi yönden sıkıntılıyız.Lütfen mama yardımı yapar mısınız,kedimi başka birisine vermek istemiyorum.Anlamak istemeyenler değil,gerçekten yardım etmek isteyenler yazsın.

37 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Siz kaç yaşındasınız?
Bakın halka açık bir yerden yardım talebinde bulunuyorsunuz. Reşit değilseniz, hem ailenizi hem de size yardımcı olmak isteyen kişileri tehlikeye atmış oluyorsunuz.
Reşit olmayan birine, ailesinin bilgisi dışında verilen hediyeler vs. doğrudan çocuk istismarı anlamına gelir.
Aileniz de buna göz yumduğu için suçlu duruma düşebilir.
Bu bilgi kenarda dursun.


Eğer reşitseniz, - ki sanmıyorum saçma bir alınganlık göstermişsiniz, resim koymak ilgi görmedi diye kaldırmak çok çocukça. İnsanlar forumun içinde yaşamıyor sonuçta. Her saniye görsünler vs.


18 yaşından küçükseniz, sizin adınıza eve gelen mamalar için aileniz karşı tarafı şikayet ederse sorun olur.

ursaminor
ursaminor

116511

Çünkü barınaklar yapılan yardımı resmi olarak alıp karşılığında bir makbuz vs. verebilen tüzel kişilikler. Zaten insanların size güvenebilmelerini sağlamak için fotoğraf ve mümkün olduğunca bilgi vermenizi istedim.
Siz dürüst ve iyi niyetli olabilirsiniz. Ancak dediğim gibi burada çok sahte hesap var ve insanlar tanımadığı için size güvenemiyor olmaları çok doğal. Bu konuda sanırım kimseyi yargılayamayız.


Bu mama yardımı ne kadar bir süre için gerekiyor?

ursaminor
ursaminor

116511

Bize kedinizin fotoğrafları gösterseniz, ismini yazsanız, hangi şehirde olduğunuzu yazsanız keşke...
Burada öyle çok fake hesap oluyor, öyle çok yalan söyleyen oluyor ki insan yardım etmek istese bile emin olamıyor...

Luckyssss
Luckyssss

16565

Ev yemekleri cok zararlı biliyorum ama düzelene kadar durumunuz ev yemeği verseniz ? Yada mesela her akşam 6-7 gibi kasaplardan çorbalık kemik aldanız etli oluyo onlar ve cogu ücretsizde veriyo kedim var dersiniz verirler onlar size

milodelisi
milodelisi

11213

Bakamayacağınızı düşünüyorsanız güvenilir ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek birine sahiplendirmeniz çok daha iyi olacaktır hayvancağızın açısından. Aldığım kişi herşeyini karşılayacağını söylemişti demiştiniz. Ona güvenerekmi aldınız kediyi? Size geldikten sonra size emanet o hayvan. Sorumluluğu size ait.
Barınaklara bağış oluyor ama bana olmadı demişsiniz.
Barınaklar farklı siz farklısınız öteki sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi. Barınaklarda başıboş, sahibi olmayan hayvanlar için resmi belgeli olarak bağış yapılır. Sizin durumunuzda kediyi sahiplenmişsiniz, sorumluluğu ihtiyaçları üstünüzde.
Burada açılan sahte başlıklardan sonra kimsenin güveni kaldığını düşünmüyorum. Ayrıca o kedinin iyiliği içinde yeni bir yuva bulmanızı öneriyorum, yardımcıda olmaya çalışırız o konuda.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bu sadece mama değil ki. Aşısı, kumu, hastalığı... bence de başkasına verin.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

daisyrain
Ben maddi çöküntü dönemi yaşadığım için sizi anlıyorum ama anlamadığım kısım ben mama kalitesini düşürmek zorunda kaldığımda ona iyi bakamadığımı düşünüp daha iyi bakabilecek birine sahiplendirmeyi düşünürken sizin mama alacak maddi gücünüz dahi yokken bencilce sırf sevdiğiniz için onu yanınızda tutmanız.
Bir cana bakarken sevmek yeterli değil maalesef,ondan ayrılmak istememenizi inanın çok iyi anlıyorum.Ben oğlumu herşeyden çok seviyorum ama ona hak ettiği yaşamı veremiyorsam ona haksızlık etmekten başka bir şey yapmış olmam.
Bu sizin içinde geçerli,kızınızı çok seviyorsunuz ama ona hak ettiği yaşamı veremiyorsanız bencillik ve haksızlık ediyorsunuz.O ona sunduğunuz yaşamdan çok daha iyisini hak ediyor.Onun iyiliği için ondan vazgeçmeniz en iyisi olur bence.
Ayrıca kısırlaştırmayı neden düşünmüyorsunuz ?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Kasaplar etin satılmayan kısımlarını ücretsiz veriyor. Onlardan alabilirsiniz evet.

KedimVar
KedimVar

119251

Siri aynısını sen demeseydin ben diyecektim. :)) Bu iş sadece beslenmeyle alakalı değil. Daha mama bile alamıyorsunuz aşılarını Nasıl yaptıracaksınız? Eşyaları var. Malt macunları, tarakları, oyuncakları, kumları, kısırlaştırması... Özellikle herhangi bir şekilde hasta olursa ya da bir yeri kırılırsa bunun tedavilerini Nasıl karşılayacaksınız? Size her zaman birileri yardım edemez. Biliyorum sizin için çok zor ama kedinin iyiliği için vermelisiniz bence de.

daisyrain
daisyrain

1030

Kumu ve tuvaleti var ve kısırlaştırmayı da düşünmüyorum.Birşey istedim diye demediğinizi bırakmadınız,yazdığıma çok pişman oldum.Aynı durumu yaşamadan konuşmak kolay nasılsa,lütfen daha fazla yorum yapmayın,istemiyorum çünkü.Kedimi de vermeyeceğim onu çok seviyorum.

ursaminor
ursaminor

116511

Fotoğraf göremiyorum ben :/

milodelisi
milodelisi

11213

Mama alamıyorsanız evde kendi mamanızı yapabilirsiniz alabilecek duruma gelene kadar. Ciğer suyuna c.ğerli makarna bir örnek.

RuzRuzo
RuzRuzo

706

Mama alamıyosanız kendiniz yapabilirsiniz daha kedinin aşıları var ihtiyaçları var keske hersey bi mamayla olsa bunları karşılayabilcrkmisiniz?

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

********* . com dan tamamen ucretsiz bir sekilde 200 mu 400 mu gram , emin degilim ama o kadar mama gönderiyorlar bu da size bir kac gun daha yardimci olur

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Diger mamalardan da numune isteyin . brit den falan .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2347 Görüntüleme
  • 37 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80716 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR