Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
İyi günler,5 aylık dişi bir kedim var ve yeni taşındığımız için babam yeni işe girebildi,maddi yönden sıkıntılıyız.Lütfen mama yardımı yapar mısınız,kedimi başka birisine vermek istemiyorum.Anlamak istemeyenler değil,gerçekten yardım etmek isteyenler yazsın.
Bize kedinizin fotoğrafları gösterseniz, ismini yazsanız, hangi şehirde olduğunuzu yazsanız keşke...
Burada öyle çok fake hesap oluyor, öyle çok yalan söyleyen oluyor ki insan yardım etmek istese bile emin olamıyor...
Buraya fotoğraf ekleyemedim ama profil fotoğrafıma koydum,İstanbul'dayım.
Fotoğraf göremiyorum ben :/
Mama alamıyorsanız evde kendi mamanızı yapabilirsiniz alabilecek duruma gelene kadar. Ciğer suyuna c.ğerli makarna bir örnek.
Koymuştum ama önemsenmediğim için kaldırdım
Anlamak istemeyenler yazmasın demiştim ^-^
Mama alamıyosanız kendiniz yapabilirsiniz daha kedinin aşıları var ihtiyaçları var keske hersey bi mamayla olsa bunları karşılayabilcrkmisiniz?
Zaten bizde bir abladan aldık ve her zaman herşeyini karşılayacağını söylemişti ama yapmadığı için bu durumdayım
Siz kaç yaşındasınız?
Bakın halka açık bir yerden yardım talebinde bulunuyorsunuz. Reşit değilseniz, hem ailenizi hem de size yardımcı olmak isteyen kişileri tehlikeye atmış oluyorsunuz.
Reşit olmayan birine, ailesinin bilgisi dışında verilen hediyeler vs. doğrudan çocuk istismarı anlamına gelir.
Aileniz de buna göz yumduğu için suçlu duruma düşebilir.
Bu bilgi kenarda dursun.
Eğer reşitseniz, - ki sanmıyorum saçma bir alınganlık göstermişsiniz, resim koymak ilgi görmedi diye kaldırmak çok çocukça. İnsanlar forumun içinde yaşamıyor sonuçta. Her saniye görsünler vs.
18 yaşından küçükseniz, sizin adınıza eve gelen mamalar için aileniz karşı tarafı şikayet ederse sorun olur.
Reşitim ama insanların bu kadar anlamamazlıktan gelmesi sadece üzdü,bir barınağa o kadar mama bağışlanıyor ama ben isteyince herkes görmezden geliyor.
Çünkü barınaklar yapılan yardımı resmi olarak alıp karşılığında bir makbuz vs. verebilen tüzel kişilikler. Zaten insanların size güvenebilmelerini sağlamak için fotoğraf ve mümkün olduğunca bilgi vermenizi istedim.
Siz dürüst ve iyi niyetli olabilirsiniz. Ancak dediğim gibi burada çok sahte hesap var ve insanlar tanımadığı için size güvenemiyor olmaları çok doğal. Bu konuda sanırım kimseyi yargılayamayız.
Bu mama yardımı ne kadar bir süre için gerekiyor?
Haklısınız,20 günlük bir süre
********* . com dan tamamen ucretsiz bir sekilde 200 mu 400 mu gram , emin degilim ama o kadar mama gönderiyorlar bu da size bir kac gun daha yardimci olur
Oraya bakmıştım ama üretim aşamasındalarmış,yinede teşekkürler
Diger mamalardan da numune isteyin . brit den falan .
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.