Kedinin Kolunda Apse Var Galiba Aciiilll

Nur4
Nur4

5803 Puan

Arkadaşlar sokaktan bulduğum kedi 3 - 4 gündür bize sabah kaltigimda kolunda sisilik vardı su balonu gibi hani eliniz yanar ya sonra su dolar o gibiydi tahminini apse tedavi ücretinden bilginiz var mi hemen veyetinerememi goturmem gerek acılı yazsrmisiniz


5 CEVAP

pompompurin
pompompurin

16763

sokak kedisininki kendi kendine patlamıştı pansuman için veterinere götürdüm. kutusu 30 tl civarı bir antibiyotik kullandım 10 gün. 10 tl civarı da bir krem verdi bunların hepsini eczaneden aldım. belki antibiyotik kullanmanıza gerek kalmaz patladıktan sonra. geçmiş olsun.

Denoden
Denoden

615

Merhaba, bir veterinerin görmesi en doğrusu elbette ,bizde yakında yavru bebeğimizde yaşadık.olgunlaştığında kaşınarak patlatmış, şu an sadece pansuman yapıyoruz.bizim veterinerimiz muayene ücreti almadı sadece probiyotik almıştık onu ödedik.Geçmiş olsun.

Denoden
Denoden

615

Veterinerimiz hemen müdahale etmedi,birkaç gün gözlemlemek istedi antibiyotik öncesi(çok küçük olduğundan antibiyotik başlamadı) ,o süreçte kendisi patlatmış.

Renklipati
Renklipati

140193

Bazı veteriner ler sokak kedilerine ücret almadan bakıyor bence gösterin alacağını sanmıyorum veterinerin tavsiyesi ilacı en sağlıklısı olacaktır

Nur4
Nur4

5803

Hepinize cok tessekur edeim derhal veterinere goturecegim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 354 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.349 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR