Açık Mama Sorunsalı

Yoqqqqi
Yoqqqqi

563 Puan

Mama değişimine gitmeye karar vermiştim. Daha çok kilo aldıran vs olsun diye de. Royal canın yavru mama aldım mesela ama sadece bir çay tabağı koydum ve yemedi. Paket öyle elimde kaldı.
Sonra açık mama alayım dedim, denemek için. Petshoptan proplan somonlu istedim. Neyse 2ay kadar denedim, farklı markaları da aldım ama, bunu sevdi devam ettim.
Tamam mamayı bulduk dedim, Petshopa hangi mama olduğunu her gittiğimde sordum, proplan somonlu turuncu olan dedi. Hatta paketi de gösterdi. Tabi ki İnternete daha uygun olduğu için sipariş geçtim mamayı.


Fakat ; mamayı tabağına döktüğümde yemedi. Sabaha kadar ağzına sürmedi.
Gündüz de keza aynı şekilde, yememiş.


Şimdi belli ki, verilen mama bu değil. Zaten rengi bi ton koyu. Şöyle bir şey de var, incelediğimde 3 farklı mama çıkıyor içinde, daha önce çok dikkat etmemiştim.


Buda mı elimde kalacak, ne yapayım? Adamı aradım proplan somonlu diyor hala :)

5 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Proplan olsa da bayat olma ihtimali var. Ya Proplan diye başka bir mamayı koymuş, ya da gerçekten Proplan ama tarihi falan geçmiş.


Açık mama biraz riskli bir iş. Eğer alıyorsanız uzun zamandır alışveriş yaptığınız, güvendiğiniz bir yerden almalısınız. Her yerden yaş mama alınmaz maalesef.

Ebranur
Ebranur

4172

Açık mama alıyordum fakat bu aydan itibaren bıraktım ve önceden aldığım için pişman oldum çünkü sırf daha ucuz diye royal canin açık mama aldım internetten çok iştahla yedi hiç bir sorun yok fakat bu ay orjinal paket aldım kapalı yani hem kokusu hem renginde farklılık var resmen kandırmışlar .Evet mamalar çok pahalı ama ilerde sıkıntı çekmemek için buna dikkat etmeliyiz tavsiyem açık mamadan uzak durmak.Veya alıncaksa çok güvenilir bir yerden alınmalı Kesinlikle.İyi günler...

Ebranur
Ebranur

4172

Aynı şekilde boyutu da farklı kimbilir hangi mama diye sattılar

Yoqqqqi
Yoqqqqi

563

Bazı arkadaşlar yanlış anlamış olayı, ben neyi sevecek diye açık aldım,(açık mama ucuz olduğu için değil) bu proplan somonlu turuncu paketli olanın açığı denildi. Bende sonra tamam, bunu sevdi diyerek kapalı paketi aldım, fakat adamın verdiği proplan değilmiş :) şimdi de buna burun kıvırıp yemiyor. Resmen aç kalmış, umarım zamanla yer.

mrcasper
mrcasper

13636

kademeli geçiş yaparsanız çoğu mamayı yiyecektir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 225 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82147 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR