Uygun Fiyatlı, Düzgün Bir Mama

Nrydiry
Nrydiry

4812 Puan

Şuan bozita kullanıyoruz, burada çok öneren oldu ama şuan hiç iyi bir durumda değiliz ve market maması almak zorundayım ama kötünün iyisini bulmam lazım, ne almalıyım? Reflex kullanıyorduk ama o kusturuyordu, sindirim sıkıntısı yapıyordu. Ya yine ona döneceğim ama dönmek istemiyorum ya da sizin önerdiğiniz bir mama alacağım; mystic, jungle, lavital, felicia, proline, prochoice, britcare, friskies, whiskas, purina one, bir tane daha vardı ama adını unuttum, hangisi daha iyi olur? Her yerde başka bir şey yazıyor, karar veremiyorum

10 CEVAP

Brit care > Felicia > Mystic


Şeklinde denerdim ben olsam.

Poncimin
Poncimin

116364

Saydığınız mamalar arasından öncelikle tercihim Brit Care olur. Ama Hypo-allergenic serisinden bahsediyorsanız tabi ki. Diğer alt segment mamaları pek iyi değil Brit Care firmasının. Brit Care Hypo-allergenic serisine bütçe yetmezse Felicia tercih edilebilir. Felicia'dan sonra ise ProChoice tercih ederdim. Bir de içeriğine ve firmaya pek güvenemediğim Mystic maması var. Her ne kadar güvenemesemde saydığınız mamalar arasında en son tercihim olarak ekleyebilirim. Bu saydıklarım dışındaki diğer bahsettiğiniz mamalar içerik olarak kötü, onları tercih etmeyin. Bu benim görüşüm.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Benim ilk tercihim Brit Care olur. Ancak @Poncimin in dediği gibi HYPO-ALLERGENIC serisiyse, o değilse misal Brit Premium kaliteli değil. Brit Care dan sonra Felicia kullanılabilir, sonra Pro Choice, sonra da içeriğine çok da güvenemediğim Mystic. Anladığım kadarıyla çoğu kişi de benimle aynı fikirdeymiş ;)

buusracikk
buusracikk

15206

Merhabalar. 2 yavru kedim ve anneleri için felicia yavru ve anne kedi maması kullanıyorum hepsi severek yiyor. 2.5 aylık 2 tane kedim var felicia kullanmaya başladıktan sonra gözle görülür şekilde kilo aldılar şuan 1.5 kilo civarındalar gayet besleyici bir mama. Site söyleyeceğim ama reklam olacağı için yayınlanmayacak trndyolda 500g+500g mama ve yanında kuzu etli yaş mama, 1 tane top, 1 tane birleşik mama ve su kabı hediyeli geliyor fiyatı da 50 55 tl civarı gayet uygun. Kediniz tekse 1 2 hafta yeter diye düşünüyorum bana yetmiyor ama size yeter diye umuyorum :)

Lils
Lils

125528

Mystic kullanıyorum memnunum. Şubat ortasında kullanmaya başladım ama kedim sadece mama yemiyor mama dışında her gün ödül maması, et, yoğurt tarzı bir şey vermeye çalışıyorum. Uzun süreli kullanımda ne olur pek bir fikrim yok ama kullanabilirsiniz. Burda bir kullanıcı Dr. Sacchi ile aynı olduğu ile ilgili başlık açmıştı. Benim kesin bir bilgim yok bu konuda araştırabilirsiniz. Felicia da çok öneriliyor denemeyi düşünüyordum ben de ama 2 kilosu 80 lira için içeriği kötü bence.

(saydığınız mamaların arasından)

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Hills’e bakabilirsiniz 7kg 250₺ kilosu 40a gelir

Bobur
Bobur

2734

Brit care pahalı bir mama, galiba daha alt segment ürünü olan brit premiumdan bahsediyorsunuz. Hills de Bozita'dan ucuz değilki öneriyorsunuz.
Bu mamalar arasında Felicia ile Pro Choice düşünülebilir. İkisi birbirine yakın zaten.

diablerose
diablerose

119757

purina one bu saydiklarinizdan. seviosa haslanmis tavuk yumurta falan verebilirsiniz. ama ishal olmamasi icin azcik pirincle/patatesle beraber haslamaniz lazim

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Felıcıa tavsiye ederim uygun fiyatlı olarak. Obivan da iyi diye söylüyorlar içeriği fena değil en azindan şikayet az

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 468 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR