Tüy Dökümü Aşırı.

DoganVural
DoganVural

303 Puan

**
​Merhabalar aranıza yeni katıldım.


​Arkadaşlar sosis ve tazı kırması şirin bir Orta ırk kızım var kısır. 1 senedir ben bakıyorum 2,5 yaşında.


Pro Plan Somonlu, N&D narlı, Hills somonlu olmak üzere 3 farklı kaliteli marka denedim. Şuanda La Vital'in 3. Paketini kullanıyorum en çok La Vital'i sevdi kuzulu. Lakin kızımda çok fazla tüy problemi var evi sağolsun poh götürüyor 😅 evi geçtim üstüm basım hep kıl sevemiyorum hayvanı tüy dökümünden dolayı. Bunun için tavsiye edebileceğiniz bir mama var mıdır yada başka bir çözüm? Mevsilsel tüy dökümünden bahsetmiyorum bu arada gereksiz döküyor. Mamayı tekrar değiştirmeyi düşünüyorum. Herkese iyi forumlar. **


4 CEVAP

PumCatLitter
PumCatLitter

2340

Merhabalar :)
ne de güzel bir kızınız var :))
bizde labrador golden kırma var, yaz mevsimine geçiş yaparken düş değişimleri(yazlık tüyleri) çıktığı için biz de aynı sorunu yaşıyorduk.
tüm online sitelerde bulunan uygun fiyatlı bir furminatör bir de silikon eldiven aldım
1 hafta kadar günde iki üç kez tarafım inanın bir yastığı dolduracak kadar tüy çıktı :))) bu süreçte bir kez banyo yaptırdım banyoda da taradım. çok şükür şu an tüy dökümü minimal. biz de de koltuklarda böyle örtüler var ama yaz gelince çok sıcaklattı. pamuklu bir tişört aldım biraz geniş geldi yeni moda alttan düğümledim şimdilik hiiiç sıkıntımız kalmadı :)

esrnrr
esrnrr

506

Merhaba, bende kedimde aynı problemi yaşadım denemediğim hiç birşey kalmadı günde 3 4 kere tarayıp slikon eldivenle topluyordum sonra furminatör aldım evet güzel tüy toplıyıcı fakat kesinlikle çözüm değil :( Biofeline diye bir markanın tüy dökümü damlasını ve somon yağını aldım 1 haftada tüy dökümü durdu denecek kadar azaldı şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka araştırın ve alın :)

gulgez06
gulgez06

2376

SOSİSİ YERİM BEN BUNUN ÇOK TATLI MAŞALLAH OMEGA3 VE EXTRA VİTAMİN KULLANIN VMP KULLANIN SÜPER O

PumCatLitter
PumCatLitter

2340

bence direkt vitamin önerisi vermeyin bizim kedimizde de vardı mama değiştirdik, mamayı bırakıp sadece ciğer vs ile besledik ki sürekli vitamin de veriyorduk, meğer bir kan rahatsızlığı varmış. sürekli dökülme olursa lütfen veterinerden tahlil yaptırın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79578 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR