Acana Kedi Maması Seçimi

duman_cat_world
duman_cat_world

131269 Puan

Selamlar. 🐾 Acana kedi mamasının birçok serisi mevcut. Homestead Harvest, Pasifica, Grassland, Indoor, First Feast, Bountiful Catch vs. Şu anda ND kullanıyoruz, Acana deneyimlemek istedik. Bu seriler arasından


N&D yle aynı fiyattakileri


arıyorum. Bilgi sahibi olan arkadaşlar bu serileri kalitelerine veya fiyatlarına göre sıralayabilir mi? Teşekkürler. 🌹

10 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Hemen hemen tüm serisi kaliteli bana göre ben fırst feast kullandım yavruyken, sonra grassland geçiş yaptım kısırlaştırma olana kadar da bunu kullandım şimdi ise yine acna kısır maması nı kullanıyorum.. bunların içinde en iyileri grassland ve pasicifa bana göre fakat grassland en severek yediği fiyat olarak 4,5 kilosu genellikle 450 civarı kısır mama ise 410 civarı

noface
noface

1170

Kilogram başına ayırabileceğiniz bütçe nedir? Şu anda N&D kullandığınızı belirtmişsiniz ama paket boyuna ve sitelere bağlı olarak fiyatlar o kadar değişiyor ki... Bunu bilirsem daha verimli bir cevap verebilirim ;)

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

@noface
Kilogram başı 65 TL yi geçmezse iyi olur. N&D nin büyük boylarından alındığında kilosu bu kadar oluyor da... Ben de en fazla bu kadar bütçe ayırabilirim.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

@Renklipati
Cevabınız için tskler ancak ben N&D yle aynı fiyattaki serileri sormuştum çünkü ayırabileceğim maksimum bütçe bu kadar, kilo başı 65 TL. Grassland en iyilerden biliyorum, ancak benim bütçemi aşıyor maalesef.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Çok teşekkürler 💜🌹 İyi akşamlar 🐾

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

@septikbaykus
Aynen, Pasifica çok güzel ama bütçemi aşıyor maalesef. Ama arada indirimde yakaladığımda denenebilecek mamalar listemde kendisi. 😊😊🐾

noface
noface

1170

Homestead Harvest modeline bakabilirsiniz. 😊

septikbaykus
septikbaykus

17255

Pasifica çok güzel mama bu arada :)

septikbaykus
septikbaykus

17255

Pasifica çok güzel mama bu arada :)

Poncimin
Poncimin

116364

Ben Acana Pacifica kullanıyorum. Tavsiye ederim. Kedime iyi geldi tüyleri, sağlığı yerinde. Yalnız ölçülü vermek gerek, çok sevdiği için doysa bile zorluyor sonra hazımsızlık oluyor. Zaten ağır bir mama. Çok fazla vermeye gerek yok, hemen doyuruyor yani.


Bundan önce Acana bountiful Catch kullanmıştık. Ondan da ben memnun kaldım. Herhangi bir sorun yaşamadık. Bütçeniz yeterse ben Acana Bountiful Catch veya Homestead Harvest önerebilirim. Tabi bütçe üst seriye yetiyorsa üst seriyi tercih edebilirsiniz. Ben iki kere üst üste balıklı mama devam ettiğim için bitince Acana Wild Prairie almayı düşüyorum. Bir de Grassland var, o da olabilir. Grassland önceden kuzulu ve ördekliydi diye biliyorum içeriği yenilenip ördek ve tavuklu olmuş sanırım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 471 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82147 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR