Kediyle 5 Saatlik Yolculuk

lilaaa
lilaaa

4406 Puan

Merhaba. Kedimle 5-6 saatlik bir yolculuğa çıkacağım herhangi bir sakinleştirici vs vermem gerekli mi? Ciddi yan etkileri olduğu için de vermek istemiyorum ama stres falan olur mu yolda? Kendi arabamla yolculuk yapacağım herhangi bir sakinleştiriciye gerek var mı sizce

4 CEVAP

Phoenix3
Phoenix3

18333

Bence gerek yok kendi arabanızla yapacaksanız. Yol boyunca rahatsız olduğu için bağırabilir fakat arabanın içinde delireceğini de düşünmüyorum. Benimki biraz drama queen olduğu için 8 saatlik yolculuğun 7 saatinde bağırmıştı. Bu arada tuvalet koymayın girmiyorlar zaten benimki 8 saat boyunca girmedi bir kere bile. Mama ve su da genelde içmiyorlar ama mola verirseniz biraz su uzatmak için kabını yanına alın derim. Mama da yemez muhtemelen onun için yaş mama ve ödül maması alabilirsiniz yanınıza. Kapıları açıp kapatırken dikkat edin boxta durmayacağı için kaçabilir. İyi yolculuklar :)

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

Bugün kedimle 3 saatlik araba yolculuğundan geldik. Çok strese girdi. Hiç susmadan sürekli bağırdı. Bir dahaki sefere içerisinde kimyasal katkı maddeside olmadığı için zoovital’in calm-vital sakinleştirici tabletini kullanmayı düşünüyorum.

Ben kedim ile 3 kez yolculuğa çıktım ilk ikisi 6 saatti sonuncusu 10 saatti. Kedinizin huyuna bağlı ama benim verdiğim sakinleştirici ilk ikisinde hiç işe yaramadı aşırı sakin ve yumuşak huylu bir kedidir ama yola çıkınca sakinleştirici de alsa(iğne olan sakinleştirici değil) sitrese girdi ve miyavlayıp köpek gibi nefes aldı yerinde hiç durmadı. Bende sonuncu yolculukta sakinleştirici vermedim gene aynı etkiyi gösterdi. Ama iğne konusunda bişey diyemem

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

KalmVet kullanıyorum, veterinerimizin önerisi üzerine aldık. Rahat yolculuk yapmasina kesinlikle faydası var. Ama öyle mucizeler beklemeyin tabi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 331 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR