Mama Önerisi?

kuruvasan
kuruvasan

13932 Puan

Merhabalar proplan kısır somonlu kullanıyordum tüy dökümü yaptı bozita mamaya geçtin daha 2 hafta oldu ama dışkı çok kötü kokuyor yani koku yapıyor önerebileceğiniz kısır kedi maması varmı ? Nd alacak kadar bütce yok malesef :( mesela bi arkadaşım advance kullanıyor o nasıl sizce veya matisse veya başka markalarda olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

11 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116364

Brit Care Hypo-allergenic serisi bakabilirsiniz. İçeriği gerçekten çok güzel. Et oranı da güzel. Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki ishal yaptığı yönünde çok şikayet var. Bu mamayı alırsanız kedinizin dışkısını gözlemleyin, ishal gibi bir durum olmazsa gönül rahatlığıyla devam edebilirsiniz. Güzel mamadır. Eğer ishal şikayeti olursa firma mamanın %10'undan azı kullanılmışsa geri iade alıyor diye biliyorum, emin değilim tam. Eğer öyleyse iade edebilirsiniz.


Ondan sonra Sanabelle bakabilirsiniz. Alman maması, içeriği güzel. Et oranı olarak Brit Care Hypo-allergenic serisinin gerisinde ama genel içeriğe baktığımızda güzel bir içeriği var. Sadece protein oranı bana bir tık az geldi. Özellikle kısır mamasında %29 protein vardı, bu çok az bence. Alınacaksa kediniz yavruysa yavru kedi maması ya da yetişkinse direkt yetiştin mamasına bakın derim.


Bir de yeni çıkan Exclusion var. Bütçeniz yeter mi bilmiyorum ama fiyatı orta kararda onun da. İçeriği güzel, memnun olanları var. İçeriğinde kötü pek bir şey yok. Sadece karbonhidrat oranı bir tık fazla geldi. Tam hatırlamıyorum ama %33 falandı sanırım. Petlebiye geldi yakın zamanda, buradan da alabilirsiniz.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bozita, Sanabelle veya Brit Care Hypo-Allergenic serisi uygundur. 😊

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Pardon şimdi gördüm, Bozita'dan memnun kalmamışsınız zaten. Sanabelle veya Brit Care Hypo-Allergenic tercih edilebilir.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bütçeniz Pro Plan e yetiyorsa Hil's e de yetecektir. Hill's de olabilir.

kuruvasan
kuruvasan

13932

Tamamdır teşekkürler 😊

kuruvasan
kuruvasan

13932

Teşekkürler hepsine bakacağım en uygun olanını alıp deneyeceğim

dilanbulent
dilanbulent

17244

Advance markasına da bakabilirsiniz.

Poncimin
Poncimin

116364

@xNyctophilia


Soru kısmında "N&D alacak kadar bütçem yok" diye belirtmiş. Çiğ beslenme yöntemini tavsiye eden memnun olan kesim var, evet ama bütçe isteyen bir yöntem. N&D'ye bütçesi yetmeyen birine önermem. Acana hatta Orijen'e yetecek kadar bütçesi olanlar bakabilir. Ben kuru mama olarak Acana ile besliyorum, memnunuz ve Acana ile devam edeceğim aklımda şuanlık çiğ beslenmeye geçmek yok ama bütçesi yetecek olanlar çiğ beslenmeyi araştırabilir.

Zehranazz
Zehranazz

114269

Britcare iyi mama yada hills ve royal canin mesela benim kedime royal mama iyi geliyor içeriği iyi değil ama

İyice araştırıp çiğ besleyin :)

Palyaco
Palyaco

218519

Exclision kisir tavukluyu tavsiye ederim ben bu mamadan cok memnunum tüy dökülmesi durdu ve cok parlak oldu diski kokusu hiç yok ağız kokusu yok cok lezzetli severek yiyiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 322 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR