Ne Görse Yiyor

Gamzeakann
Gamzeakann

2972 Puan

Merhaba arkadaşlar 2 aylık golden köpeğim var aşırı hırçın ve inatçı bir köpek ne desem tersini yapıyor keskin ve net şekilde hayır diyorum yapmaya devam ediyor ilgilenmeyi bırakıyorum fayda etmiyor dışarı çıktığımız da sigara izmaritinden kömüre bulduğu her şeyi yiyor özellikle mamasını dışarda veriyorum ödül maması veriyorum ama bıraktıramıyorum ne yapabilirim?

15 CEVAP

merveandac
merveandac

1911

Aslında 2 aylıkken dışarı gezmeye çıkarmıyor olmanız gerek ama öncelikle sorunlara nacizane tavsiye vereyim , birinci sıkıntı köpeğinizin yerden yemek yemeyi alışkanlık edinmiş olması ki bu bir problem çünkü evin içinde bulduğu her şeyi yiyebilir , masalara atlayabilir , ikinci sıkıntı gezdirme eğitimi olmaması ki bu eğitimi almak için henüz çok minik, ama 2 aylık bir bebek için bunlar onun hatası değil tabii ki , size kişisel tavsiyem 4 aylık olana kadar gezdirmeye başlamamanız ama illaki gezdireceğim bir şey olmuyor diyorsanız ki ihtimalinin olması bile gezdirmemeniz için yeterli , özellikle yavru köpekler için ağzındaki bir şeyin alınması şevk kırıcı bir davranış , ağzına örnek veriyorum bir sigara paketi aldığı an onun hizasına gelip tasmayı bilek pozisyonunda tuttuktan sonra tek elinizle çenesini tutun ağzındakini alın seri şekilde ayağa kalkıp ilgilenmeden yürümeye devam edin ,ağzını açamayacak konumdaysanız yer takibi yapın baktınız ki yöneliyor bir şeylere anında canını acıtmadan tasmayı bileğinize bir kat daha toplayın ters istikamete yönelin, yerden bulduklarını yiyor ve sizi çekiştiriyorsa yürüyüş esnasında otorite gösteriyor şimdiden demek oluyor , o sizi çektiği an yerinizde durun tam tersi istikamete yürüyün bunu bıkmadan sürekli yapın. Birde eğer gezdirmeye devam edeceğim diyorsanız kısa bir kayışla başlayın , otomatik tasma kullanmayın gezdirirken kontrol tamamen sizin elinizde olsun.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Benim kzimdada bu problem var . Bu yüzden bağırsakların da yangi oluştu. Tedavi olduk . Zor bir süreç çok dikkat edin.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Minnak53
Site otomatik olarak listeye çeviriyor. Örneğin (hepsine 6 yazıyorum):

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155


  1. Bilmemne :D

  2. Bilmemne :D

  3. Bilmemne :D

  4. Bilmemne :D

  5. Bilmemne :D

Gamzeakann
Gamzeakann

2972

@reyyanhan evet farkındayım napsam olmuyor önüne geçmeye çalışıyorum kızıyorum ama bıraktıramıyorum

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Gerçi kelin ilacı olsa kendi başına sürer :) bide oyuncak la mj denesek :) elinizde oyuncak olsa öyle çıksanız eğildi gi birşey aldığı zaman oyuncağı gösterseniz .

Minnak53
Minnak53

10961

Cotontzu_Siri : teşekkürler ;))


Gamzeakann : soru sormuşsunuz yardımcı olamaya çalıştım başka biride aynı sorunu var diye ve kullanıcıya yönlendirmek istedim sizi cevap verirken sayfa da kullanıcı belirtmeye çalıştım saolsun siride bana yardımcı olmuş bu atarınız kime sizin ?

Gamzeakann
Gamzeakann

2972

Çok denedim küçük küçük kestim mesela verdim bir iki ısırıp hemen koşuyor başka şeylere ama tekrar bunu deniycem :)

Minnak53
Minnak53

10961

Geçenlerde sizin gibi bebe golden sahibi biri daha bu şikayeti yazmıştı pet arkadaş sitesinde bu konudan oldukça rahatsız sahipler de gördüm ırsi genetik mi bu merakları ;)

Minnak53
Minnak53

10961


  1. Sayfada karasuemin adlı kullanıcı yazmış.

Minnak53
Minnak53

10961


  1. Sayfa pardon

Minnak53
Minnak53

10961

Yazıyla yazayım neden böyle oldu anlamadım ;) ikinci sayfada karasuemin

Gamzeakann
Gamzeakann

2972

Eğer takip ederseniz hemen hemen bütün köpekler de var bu sorun amacınız ne anlayamadım aynı köpekten bi tane daha var istersem ona da hesap açtırabilirim bu da gerebilir sizi? Soruya cevap veriyorsanız verin vermiyorsanız saçma sapan mesajlarınızı okumak istemiyorum ;)

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Gezdirirken acaba eline ödül maması mi alsan yere bakmasa eline baksa bi süre . ( ne kadar mantıklı bilmiyorum ama )

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Disarda iken elinden hiç düşmese ödül maması . Demek istediğim bu ama ne bileym . Değişik değişik ödül mamaları . Sıkılmasın diye . Sürekli aynı ödül den sıkılıp başka birşey isteyebilir .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1095 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR