Kedim Kusuyor, Ateşi Var Acil

Jolier
Jolier

295 Puan

Merhaba, yavrumuzu yeni sahiplendik 2 gün önce. Bize geldiğinde çok halsizdi ve burnu akıyordu, zaten direkt götürdük veterinere. Devam etmesi halinde getirmemizi istediler. Bugün kustu ve ateşlendi. Öğlen götürdüm covid ve 2 diğer daha test yaptılar negatif çıktı. Basit bir enfeksiyon gibi görünüyor diyerek ağrı kesici ateş düşürücü iğneler yaptılar. Yarın da iğne için götürecektim fakat bugün hareketlenmesini söylemelerine rağmen Hâlâ çok halsiz ve 2 kez krema kıvamında az az kustu. Hafif sıcaklık var patilerinde. Bugün veterinere götürmem mümkün değil. Beklenmeyen bir durum sanırım ama, endişelenmem gereken bir nokta, yapabileceğim bir şey var mı? Fikirleriniz için teşekkür ederim şimdiden.

10 CEVAP

Jolier
Jolier

295

Bir şekilde veterinere götürebildim. kan değerleri ve röntgen gayet normal çıktı. Bu gece orada kalıp serum alacak ve fip'in de olasılıklar dahilinde olduğunu söylediler. Umuyoruz ki öyle bir şey yoktur. Teşekkürler ilginize.

Zehranazz
Zehranazz

114269

Veterinere bence götürmelisiniz yada hiç olmazsa arayın

Hilalllllll
Hilalllllll

116629

ateşi için koltuk altlarını ıslata bilirsiniz çok geçmiş olsun

Hatice_12
Hatice_12

656

Şuan hala ateşi varmı

Hatice_12
Hatice_12

656

Benim kedimin de ateşi vardı ılık suyla banyo yaptırdım anlıkna ıslak bez felan koydum 1 saat filan dinlendi şimdi çokk iui

Hatice_12
Hatice_12

656

Kendiniz kaç aylık

Hatice_12
Hatice_12

656

Kediniz

Gimlihanim
Gimlihanim

123314

Umarım ciddi birsey değildir. Çok geçmis olsun.

Irms
Irms

1293

Geçmiş olsun

Jolier
Jolier

295

3 gündür veterinerde kalıyor. Fazlaca testler yapıldı ama bir teşhis koyulamadı. Destekleyici kimyasallarla tedavi ediyorlar ve bugün alıyoruz sütlacı veterinerden. Arada ateşi oluyormuş sanırım ama antibiyotik vermeye devam edeceğiz. Sütlaç 4 aylık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 775 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.813 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR