Acana Wild Mama 380₺ **************’Nde

onurtemiz
onurtemiz

116286 Puan

Merhaba. Uzun zamandır yoktum kedimden de bir süredir ayrıyız. Yakında eve almayı planlıyorum onu ve mana içeriklerini birazcık unutmuş olabilirim. Acana mama gözümüz kapalı güvenebileceğimiz bir mama bunu biliyorum. Daha önce numune dışında kullanmadık. Acaba Wild Prairie alsam kiloyu nasıl etkiler bilginiz var mı? Şu an 3,5 kilo erkek kısır. 3,5 yaşında.

3 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Kediniz kısırsa acana yeni seri kısır maması çıkardı bende onu kullanıyorum ve grassland ile dönüşümlü alıyorum grassland ve pasicifa tüm yaşam evreleri için kısır kedilerde uygun bunları tavsiye ederim dediğiniz seriyi hiç kullanmadım

Poncimin
Poncimin

116364

Biz Acana Bountiful Catch ile başladık, şuan Pacifica kullanıyoruz. Çok memnunuz, tüylerine iyi geldi, sağlığı yerinde. Severek de yiyor, bir sıkıntı yaşamadık. Analiz değeri olarak içerisindeki Omega 3 ve DHA-EPA oranları diğer Acana mamalara göre önde olduğu için almıştım. Yalnız arkalıklı iki kere balıklı mama kullandığımız için bu bitince ben de Wild Prairie almayı düşünüyorum farklı çeşit olsun diye.


Acana'nın üst serileri hem normal kediler hem kısır kediler hem de diyetteki kediler için uygun. Tüm yaşam evresindeki kediler için de uygun. Sorunuzun cevabına gelirsek, çok hareket etmeyen bir kediyse kilo aldırabilir. Ölçülü verildiği taktirde herhangi bir sorun olmaz.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Kısır kedi maması hiç kullanmadım ve düşünmüyorum. Wild mamanın etkilerini merak ettim. Grasslands artık kuzulu olmadığı için eledik

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 314 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82147 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR