Mama Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 3 yaşında scotish fold cinsi dişi kedim var (kısır değil) mama tavsiyesi istiyorum şuan advance adult kullanıyorum fakat çok iyi bir mama olduğunu düşünmüyorum sizin fikriniz bu fiyat bandında veya biraz daha yüksek mama tavsiyelerinizi bekliyorum ayni zamanda şuanda yaş mama olarak matisse veriyorum iyi bir marka mıdır önerilerinizi bekliyorum özellikle kuru mama için

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

bozita olabilir, ayrica kisirlastirirsaniz sagligi icin daha iyi olur

Poncimin
Poncimin

116364

• İçerik olarak Brit Care Hypo-allergenic serisi güzel gözüküyor, fiyatları da güzel. Yalnız çok sık ishal şikayetleri görüyorum. Yani istiyorsanız risk alıp bir deneyin, ishal gibi bir şikayet olmazsa içeriği güzel bir tahılsız mamadır.


• Onun dışında risk almak istemezseniz Bozita sıkça tercih edilen, tavsiye edebileceğim bir mamadır. Geyikli olan maması daha iyi gibi. İçeriği sade, güzel tahılsız bir mama.


• Son zamanlarda yeni çıkan Exclusion mamaları da var. Onun da içeriği güzel gözüküyor. İtalyan markası, yakın zamanda Petlebi'ye de geldi. Kullanmadım, daha yeni bir mama ama kullanıp memnun olanları görüyorum. Tavsiye edebilirim.


• Uygun fiyatlı kaliteli bir mama olsun derseniz Sanabelle bakabilirsiniz. Alman markası, içeriği gayet güzel. Tavsiye ettiğim mamalardandır. Adult, Sensitive ve Kitten mamaları güzel ama ben kısır kediler için olan mamasının analiz değerlerini beğenmedim. Onun dışındaki mamaları gayet güzel.


-Tabi bahsetmedim ama bütçe varsa Acana bakabilirsiniz. İçeriği çok çok iyidir.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bozita, Sanabelle, Brit Care daha uygun fiyatlılar. Advance'in fiyat bandından biraz yüksek ND önerebilirim. Daha yüksek bütçeniz varsa da Acana.


Bu arada kısırlaştırma mız sağlığı açısından iyi olur.

FfUuRrKkAaNn
FfUuRrKkAaNn

9280

Öncelikle tahılsız mama öneririm Nd , Acana, Orijen bir paket alın ve deneyin eğer iyi gelir ve kediniz sever ise devam edersiniz ama iyi gelmez ise tahıllı mamalar olan Pro Plan, Hills, Royal Canin öneririm

Pofupof
Pofupof

16210

Ben aylardır Virbac kullanıyorum. Uzun tüylü kedimi pozitif yönde bariz etkiledi. Sadece vet satışı var. 3 kg kısır mamaması 270 tl.
Öncesinde biz de Advance kullanıyorduk

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 358 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR