Yavru Kedim Yavaş Mı Kilo Alıyor?

anilzi
anilzi

911 Puan

kedim tahmini mayıs doğumlu 7 temmuzda veterinerde parazitleri yapıldı ve 840 gr ölçüldü, 1,5kilo olunca tekrar gelin ilk karma aşısını yapalım dedi. aradan 20 gün geçti şuan aşığı yukarı kilosu 1,1-1,2kg arası (kucağımıza alıp normal tartıda ölçtük). acaba kedimin kilo alması yavaş mı? aşı için daha bekleyelim mi? aşıı biraz geç olması sorun yaratır mı ?
mama olarak royal canin mother & babycat veriyorum veteriner tavsiyesiyle. çok iştahlı yemiyor ama yaş mamayla karıştırıp yediriyorum. arada ek olarak tavuk, yoğurt ve yumurta sarısı da veriyorum.

3 CEVAP

Bisuskonuscam
Bisuskonuscam

2375

İştahlı yemiyorsa mamasini sevmemiştir. proplan kitten yavru kedilerde kilo aliminda etkisi yuksek bir mama. Asida veterinerde kilosu ölçuldukten sonra yapilabilir aslinda 1 kgdan fazlaysa. Zaten veteriner uygun gormezse ertelicektir

iremdemir16
iremdemir16

4294

Benim kedim de ilk aşılarında o şekildeydi. Şuan 5 aylık ve 3 kilo oldu. Endişelenmeyin normal bir durum. Mamayı yiyorsa bir sorun yok. İçiniz rahat etmezse veterinere yine sorun ama ben kendi kedimde sormuştum😂 bir kaç aya kilo almalar artar büyüdüğü için çok yemeys başlıycak. Ve vitamin önemli

Snzlc
Snzlc

17491

her kedi aynı hızla kilo almıyor benim kedim 5 aylık ama daha iki kiloyu göremedik. veteriner sağlıklı olduğunu söylemişti. veterinerinize aşı için gittiğinizde sizce kilosu nasıl diye sorun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 232 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR