Kedim İle Seyahat

Gimlihanim
Gimlihanim

123305 Puan

Merhaba. Ben iki hafta sonra kedimle yolculuga cikmak durumundayim. 8 saatlik bir yol. Kizimi buraya birakamiyorum. Engelli bir kedi oldugu icin bakimi zor ve herkese de hemen alisamiyor. Ben bu yolculuktan once ya da yolculuk sirasinda kizima yemek yedirebilir miyim? Ya da su icebilir mi? Yakin zamanda bir haberde gormustum bir kopek seyahat sirasinda yemek yedigi icin midesi dönmüs ve hayatini kaybetmisti. Ya da ben yanlis anladim olayi emin degilim ama cok korktum ve uzuldum acikcasi. Bundan dolayi sizlere danismak istedim. Daha once kedisi ile uzun yolculuga cikanlar yolculuk sirasinda yemek yedirdi mi? Bir de tuvaletini yanima almali miyim? Stres olmamasi icin neler yapabilirim?

4 CEVAP

BerenZ
BerenZ

103523

Gidene kadar arabayla kısa mesafe denemeleri yapabilirsiniz. Yani ben öyle alıştırdım, arabada kendini güvende hissetmesi açısından. Bizde sürekli araba yolculuğu yapıyoruz, tuvaletini (seyahat için olan katlanan tuvalet kabından daha az yer kaplıyor) arka koltuğun ayak boşluğuna hep koydum nolur nolmaz diye 1 kere yaptı; mama, su, ödül sıvı maması, oyuncağı da her daim yanımızda. Sabah yola çıkacaksak akşam yiyor içiyor, yatarken boş bırakıyorum yemesin ki sabah yolda midesi bulanmasın diye, bir 2 saat yol aldıktan sonra az miktarda mama koyuyorum yiyor öyle öyle azar azar vererek tamamlıyoruz yolu. Göğüs tasmasını giydirip arka koltuğa sabitliyorum, ani hareketlerde bulunup şoförün dikkatini dağıtabiliyorlar serbest bırakmak hiç tekin değil o yüzden, minderinin üstünde ya uyuyor ya etrafı izliyor. Tabi bende yanında oturuyorum daha güvende hissediyor o şekilde, kontrol de sizde oluyor.

Pamukkkg
Pamukkkg

765

Biz daha önce 2 kez gittik, 3saatlik araba yolculuğumuz oldu. akşam yola çıktık gün içerisine beraber oyun oynadık baya koşturduk. yemeğini yola çıkmadan bir saat önce kestim cantasina koymustum kucağımda gidiyorduk çok miyavladi o yüzden cantadan çıkartıp kucağıma aldım rahatladı yol boyunca da uyudu çok rahat yolculuk yaptık birlikte gün içersinde ne kadar hareket ederse bence yolculuğunuz o kadar güzel ve sıkıntısız geçer en azından benim öyle oldu 😊

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Upp

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Çok teşekkur ederim içim rahatladı biraz da olsa 🙏🏻😊😊 @BerenZ

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 272 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR