Kedim Beni Unutmuş Mu

tyguler
tyguler

124312 Puan

iyi aksamlar herkese onceden benim sorularimi okumus olanlar bilirler biz 1 aylıgina yurtdisindaydik bugun 1 saat once geldik ama kedim beni unutmuş herhalde. ya da küsmüş mü. kuzenimgile alismis en kucagima alinca ona gitmeye calısiyor. onu nasil kemdime geri alistidabilirim.


bir de biz yokken kendini yemeye adamıs herhalde biraktigidman beri asıri şisko olmuş. boyle fenomen şişkokediler var ya onlarla aynı olmuş. nasıl kilo verdirebilirim. cunku bu kadar kilolu olmasi da saglikli degil. kuru mamamiz da az kalmis proplan alacaktim ama proplan zaten kilo aldiran bir mama benim kedimin zayiflamasi lazim mama da omerir misiniz kedim kısır.

3 CEVAP

hazalaydin
hazalaydin

4854

Ben kedimden 7 ay ayrı kaldım 1 hafta önce kavustuk ve hala 7 ay önceki gibiyiz hic bir sorun olmadi. Kediler unutmaz diye biliyorum 2 gün bana çok trip attı ama ben sürekli oyun oynadım ödül mamaları verdim gönlünü aldım tüm günümü ona ayirdim. Yavru iken bırakmışsanız unutabilirler ama 1 yaştan sonra çok zor şuan size trip atıyordur büyük ihtimal:D

hazalaydin
hazalaydin

4854

Benimki şuan 7 kilo 2 yaşına girecek bizde kilodan sikayetciyiz yavru iken proplan kullandım bende çok pişmanım şuan nd kısır kuzu etli kullanıyorum ama hareket etmezse zaten kilo alır sürekli koşturmaniz oyun oynamanız gerekli

diablerose
diablerose

119757

ben gecenlerde 4 gun sehirdisindaydim. kedim evde yalnizdi. normalde seslenirim gelir kapiyi acinca. ama gelmedi. yanina gittim. konustum fln. gittigimde bisilerle mesguldu. belki inanmadi seslenenin ben olduguma. ama cok gecmeden bi suru bi suru miyavladi. basta urkekti 5 dk sonra bacagimiza surtunmeye basladi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR