Kısır Erkek Kedim, Sahiplendiğim Dişi Yavru Kedimi Neden Ensesinden Isırıyor?

arkadaşlar merhaba umarım sorumu gören herkes bana yardımcı olur. 1 ay önce dişi yavru kedi sahiplendim. evde 1 yaşındaki erkek kedim kızgınlık belirtileri gösteriyordu dişi yavruyu ensesinden ısırıp tutup köşeye alıp çifleşme pozisyonuna geçiyordu. bu yüzden çareyi oğlumu kısırlaştırmada buldum. dün kısırlaştırma islemimiz bitti. ama bugün oğlum dişi kedimi hala ensesinden tutuyor ısırıyor. acaba oğlum dişi yavruma alışmadı mı? onu istemiyor mu? nasıl bir yol izlememiz lazım?

3 CEVAP

Hadeyan
Hadeyan

1004

Kısırlaştırma olalı çok yeni olmuş. Mevzu bahis hormonlar hala sisteminde varlar. O yüzden bir süre daha o tavrı sergiler zaten.


Eğer gerçekten saldırııyor ve agresyon gösteriyor ise. Evi ikiye bölün bir kısmında oğluş takılsın diğerinde de kız. Ve bunların buluşabileceği bir kapı ya da pencereye de bir tel icat edin. telin arkasından birbirlerini koklasınlar görsünler.


1 hafta sonra teli aradan çekin ve bölgelerinin paylaşmalarına izin verin. Biz bir arkadaşın 2 erkek kedi arasındaki sorunu böyle çözmüştük.

Aslideniz23
Aslideniz23

1453

Merhaba maalesef kedinizi kızgınlığa girdikten sonra kısırlaştırdığınız için kediniz o duyguyu öğrendiğinden bir süre daha kızgınlıkta yaptığı davranışları yapabilir eğer tıslamıyorsa ve yavru kediyi yanına yaklaştırıyorsa oyun oynamak içinde yapıyor olabilir ama çok dikkat etmelisiniz ve gözünüz hep üstlerinde olmalı büyük kediniz oyun oynayayım derken yavru kediyi yaralayabilir ve mümkünse birbirlerine iyice alışana kadar gece ayrı odalarda yatırın

Elfs361
Elfs361

952

Merhaba benimde 2 yasinda erkek kısır kedim var.eve kısır 7 aylik disi kedi geldi...anlastilar fakat bir kac gun sonra erkek kedim surekli boynunu isirmaya calisti..disi izin vermiyor ...karnini gogsunu isirmaya basladi...erkek kedim kisir ve ameliyati sorunsuz gecmisti ama ciftlesmeye calisiyormus gibi davranislar sergiliyor..ne yapacagimi sasirdim..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 606 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR