Pencere/Balkon Güvenliği

Unabomberr
Unabomberr

103006 Puan

Burada da sıkça sorulan kedim çok dikkat etmemize rağmen pencereden düştü birşey olur mu ya da insanların kedim balkonda uslu uslu etrafı izliyor atlamıyor gibi deli saçması söylemlerine istinaden paylaşıyorum bunu. Suzionline kim tanımıyorum bu arada, bu sitede sürekli onu da öne sürdükleri için kendisinin paylaşımını kullandım. Cins kedi usludur birşey yapmaz inanışın tersine her hayvan her an herşeyi yapabilir. Her çocuk gibi... Önlem almak ilk önceliğiniz olmalı. Ayrıca veterinerin paylaşımındaki "bir daha kuşlara uymaman dileğiyle" temennisi de veterinerlerin ticari boyutunun bir kanıtı. Hayvan bu mümkün mü öyle bir temenni. Ailenin tez vakitte can güvenliğin için balkon ve pencerelerine tel/file taktırması dileğiyle...


5 CEVAP

BerenZ
BerenZ

103523

Hayır kedi düştü ve sakatlandı tedavisini nasıl ödeyeceksin fileden daha pahalı tutuyor zaten veterinerler. Daha geçen birisi kedisinin evden kaçıp durmasını sıcakta ölelim mi pencere açmayıp deyip savunuyordu. Ne diyebilirim ki.......

simbakedi
simbakedi

136172

gercekten taktirilmiyorsa hic cam acmayin. ben haziran sonuna kadar nerdeyse evde tek cami ustten actim, oraya da kedim cikabilecegi ya da ziplayabilecegi herhangi bir yer olmadigi icin. ayrica durumum yok diyenlere asagiya link birakicam. bu kiz da ogrenci ama kedi sahiplenmesinin getirdigi sorumlulugu bilip boyle bir cozum bulmus. kedi bakarken her seyin en kalitelisini almak zorunda degil kimse. ama guvenligi ve sagligi soz konusu olunca herkes en iyisini yapmak zorunda.
https://twitter.com/fraueda_/status/1417986354424815617?s=21

theyusra
theyusra

16477

bizim camlarımızın hepsi kediminiz açamayacağı sinekliklerle kaplı ama balkon pahalı olduğu için daha yaptıramadık, balkon girişlerinin sineklikleri ise kedimizin açabileceği kadar güvensiz olduğundan direkt balkon kapılarını kapatıyoruz. insanlar ise aklıyla değil içgüdüleriyle hareket eden bir canlıya nasıl bu kadar güvenip "benim kedim atlamaz" diyebiliyor anlamıyorum, atlamaz belki evet ama ya düşerse mermerlerin üstünde gezerken? buna karşı nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar gerçekten ilginç.

Bisuskonuscam
Bisuskonuscam

2375

Benimki uyurken kuş sesi duysun pencereye depar atıyor, arı görsün yakalıcam diye oraya buraya zıplıyor. Komşulara bakıyorum kedileri balkonda saka gibi. Geçen üstümüzdekinin kedisi düştü, 9 canlı bunlar direk ayağının üstüne düşer diyor mahallenin bilmiş esnafı.

Palyaco
Palyaco

218519

En güzeli kedi özel file yapılması fiyati cok cok pahalı deyil normal fiyatlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 289 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR