Kesim Yere Dışkısını Bırakmış

AlyaSAKIZ
AlyaSAKIZ

706 Puan

Kedinin kumunu zorunlu bir nedenle bir yere taşıdım ve altı gün sonra kedimin dışkısını gördüm bu sabah neden yapmış olabilir? Hızlı cevap verirseniz sevinirim.

7 CEVAP

AlyaSAKIZ
AlyaSAKIZ

706

İkinize de teşekkürler bir daha olmasın diye orayı iyice sildim kokuyu aldım kumunu eski yerine koydum temizleyip :)

deniznergis
deniznergis

12866

Tuvalet yeri değiştiği icin inadına yapmış olabilir

deniznergis
deniznergis

12866

Kediler hassas ve inatçıdır yasam alanlarında değişiklik yapılmasından kesinlikle hoşlanmazlar kedinin eşyasını kedinin belirlediği alandan başka bir alana taşıdığınız zaman stres yapar ve sinirlenir bunu cok kez miskette yaşadım tuvalet kabını kendi odasından alıp balkona koydum kedi benimle 2 gün küs kaldı trip atti resmen. Ve mutfaga gidip damacanaya işemeye başladı aynen eski yerine aldım sevinçten evin icinde deli gibi kosmaya başladı

BerenZ
BerenZ

103523

Yeni yerine alışamamış veya yadırgamış olabilir. Tepki olarak yaptı belki de. 1 kere benim kedimde yapmıştı halının üstüne ki hiç yapmayacağı bir durumdu, kendisiyle fazla ilgilemediğim bir yoğunluğum vardı 2 gün inadına yaptı. Halıları yıkamaya gönderdik bir daha da yaşanmadı. Sizde yaptığı yeri iyice kokudan arındırıp dezenfekte edin, kokusunu alırsa devam edebilir.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Tuvalet yeri değiştiği için olayı protesto etmiş olabilir :D Yapıyorlar böyle durumlarda. Bu arada adaşımı görmenin mutluluğunu yaşadim az önce :)

septikbaykus
septikbaykus

17255

Dışkısı nasıldı peki ? normal sağlıklı bir dışkı mı yoksa yumuşak ishal vs mi ? direk psikolojik bir sebep dememek için soruyorum bunu.


Belkide sindirim problemi var

AlyaSAKIZ
AlyaSAKIZ

706

Septikbaykus biraz sıvıydı ama dağılmamıştı top halindeydi dışkısından pek anlayamıyorum ishal olup olmadığını bu konuda çok bilgim yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 229 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR