Kedisi Mantar Olan Veya Atlatanlar

Kedimin cildindeki kellikler ve aşırı kaşıntı sonucu veterinere gittik ve mantar olduğu söylendi. Sprey tedavisine başladık. Sizin de kediniz mantar oldu veya atlattıysa nasıl bir tedavi hangi ilaç uygulandı, kaç günde sonuç aldınız yazarsanız çok sevinirim.

2 CEVAP

diablerose
diablerose

119757

bence mantarin en iyi tedavisi ecosini 3-5 gun arayla uygulatip akabinde 14 gun gidisati kontrol etmek. baktin gecmiyor bi daha ecosin Ama bu asamada acaba baska da mi bisi var diye suphelenmek gerek. uyuz vs.

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

kedim 6 aylıkken yaşadık mantar sorunu 1 haftada mantar kalmadı fakat oldukça yüksek maliyetli oldu 600 tl gibi bir fiyat Tosunuma değer :)
Hekimimiz bize
-10 tane probiyotik toz



  • 1 doz mantar aşısı

  • Gümüş suyu sprey

  • royal canin veteriner serisi mamasından vermişti ( tam hatırlamıyorum ama deri ve tüy sağlığı ile ilgili bir mamaydı )
    Biz bu şekilde 3 günde mantarı kuruttuk evet çok masraflı fakat mantar gibi hızlı yayılan bir hastalık için başka çarem yoktu. Belki siz çok daha uygun fiyata çözüm bulursunuz ben sadece yaşadım ve çözüldü diye yazmak istedim.
    Tavuklu gıdalar vermeyin kedinize tavuk mantarı çoğaltır. Size de bulaşabilir mantar bu yüzden hijyene dikkat edin. Sizden ona ondan size bulaşma tekrar etmesin diye söylüyorum.
    Çok geçmiş olsun :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 187 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR