Kedim Bütün Gün Uyuyor

Ebranur
Ebranur

4172 Puan

6 aylık kedim sürekli uyuyor zorla kaldırıyoruz oyun oynayalım diye ama kalkmıyor iştahı da az çok sevdiği mamasını azcık yiyor ama et veya yaş mamayı iştahlı yiyor ve hiç bırakmıyor.Muhtemelen sıcaktan ama bi tedirgin olmadım değil aynı durumu yaşayan var mı acaba.

6 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Bu durumda olmayan var mı diye sorsanız daha kolay bir soru olurdu heralde. Aynı durumları biz de yaşıyoruz. Hatta yaş mama soğuksa daha iştahlı yiyor.

Ebranur
Ebranur

4172

Anladım ya normalde çok hareketli veterinerde bile 3 kişi tutuyor iğne yaparken:) şaşırıyorum ondan endişe ettim teşekkürler

Palyaco
Palyaco

218519

Yazın her kedi sahibi bunu yaşıyor aynısını bizde yaşıyoruz buzbolabindan kedi çorbası çıkarıyorum 15 dakika bekletip veriyorum benim kedim sadece kedi çorbası iciyor 30 gr kuru mama yiyor birde puding veriyorum vanpy

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Onlar da haklı yavrucaklar sıcaktan ne yapsalar bilemiyorlar 😅

Valla benim de öyle. Neşesi falan iyi ama kurur mama yemesinde büyük azalma var. Ama yaş mamayı hüpletiyor anında. Sıcaktan muhtemelen.

Benim şişko kedim de daha az yiyor valla tedirgin olup mamayı önüne götürüyorum öyle yediriyorum. Kefir veriyorum sıvı alsın diye.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 233 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR