Dişi Kediler Kısırlaştırıldıktan Sonra Kısır Maması Vermek Şartmı ?

Denizygt
Denizygt

11024 Puan

Bazı kedi sahipleri dişilerde kısır mamayı önermiyor yetişkin mamayı öneriyor. Ben kızımı kısırlaştırdım andan itibaren kısır mamayla besliyorum ama kafam karışmadı değil 🥺

7 CEVAP

miyav88
miyav88

2771

kısırlaştırılmış kedi mamasının amacı kedinin obez olmaması kısırlaştırıldıktan sonra kediler obez olmaya meyilli oluyorlar yetişkin kedi mamasıyla arasındaki farkta bu..

Palyaco
Palyaco

218519

Kisir mamayla devam edin yada ligh mamaları yönelin kilo problemi ve magnezyum dusuk mama kullanın

Renklipati
Renklipati

140143

Kedi sahipleri öyle diyor,fakat veterinerlerde kesinlikle ister erkek ister dişi olsun kısır maması öneriyor bende kısır mama kullanıyorum

Nisaxira_
Nisaxira_

409

Kısır kedi mamaları sadece obeziteyi önlemek değildir bilinenin aksine gastrointestinal sistemlerini korumak bağırsak sistemlerini korumak içindir lütfen kedilerinize kısır kedi mamasından başka kedi mamalarını vermeyin.Daha sonradan başınıza birsürü hastalık gelebilir.İdrar yolları tıkanıklığı olma olasılığı çok yüksektir.Hayvanınıza acı çektirmeyin boşuna.Veteriner hekimlerimiz kısır kedilere kısır kedi mamasının verilmesini öneriyor.

theyusra
theyusra

16477

eğer çok kafanız karışıyorsa ikisini karıştırıp verin

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Kısır kedilerin ihtiyaç duyduğu besin değerleri kısırlaştırılmamış kedilere göre farklı. Doğru beslenmezse üriner rahatsızlıklar baş gösteriyor. Kesinlikle kısır kedi maması kullanmalısınız. Ben böbrek rahatsızlığından bir kedi kaybetmiş biri olarak söylüyorum.

lilypoaca
lilypoaca

941

Veterinerleri dinlemek gerekiyor onlar kesinlikle kısırlaştırılmış mama diyor, gelecekte oluşabilecek her türlü hastalığın önlenmesi içinde gerekli, sadece kilo değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 360 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR