Yavru Köpekler

elifecee
elifecee

175 Puan

MERHABA. BEN BURSA NIN YENİŞEHİR İLÇESİNDE BİR KÖYDE YAŞIYORUM EVİMİZ BAHÇELİ VE GENİŞ BİR BAHÇESİ VAR. 2 TANE SOKAK KÖPEĞİ BAHÇEMİZE DOĞUM YAPTI VE TOPLAM DA 7 TANE MİNİK YAVRUMUZ OLDU. VE ŞUAN KENDİ KÖPEĞİMİZ DE HAMİLE. YAVRULARI SOKAĞA ATAMADIM BARINAĞA VERMEK HİÇ İSTEMİYORUM. AŞILARINI YAPTIRDIM AMA ŞUAN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM BÜYÜDÜKLERİ ZAMAN HEPSİ BENİ ZORLAR MI YOKSA BAKMALI MIYIM SİZCE NE YAPMALIYIM.

7 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
O kadar cok kopege bakmak inanin ciddi zorlar.Ekonomik kosullariniz iyi ve guzel bir sekilde bakimlarinizi yapiyorsunuz diyelim.Fakat su anda 7 kopek gelicek yavrular ile sayilari kac olucak belli degil.Diyelim toplam 10 tane oldular ve kisirlastirdiniz hepsini.Yeni nufus da gelmiyor.Ancak :Bunlarin egitimi var.Bunlarim hepsinin ayni anda havlamasi, ulumasi var.Bu kez etraftakiler rahatsiz olucaklardir ve sorun yaşarsiniz.Sonra sürü seklinde kosusturacaklardir muhtemelen , etrafta süruden korkanlar , ariza cikartanlar olucaktir.
Kedilerle dost sekilde yasamalarini saglamazsaniz , hepsi baskalarinin kedi yada tavugunu suru halinde kovalayacaklardir.
Inanin zorlar.
Sahiplendirmeye calisin derim.
Kolay gele..

elifecee
elifecee

175

HAKLISINIZ. SAYILARI ÇOK FAZLA ŞİMDİDEN EVE KİMSEYİ SOKMUYOLAR :) SAHİPLENDİRME YAPABİLECEĞİM GÜVENİLİR Bİ SİTE VARSA BİLDİĞİNİZ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ.

Azemm
Azemm

11366

Sosyal medya üzerinden, petlebiden, sahibinden sitesinden ve daha bir sürü evcil hayvan sahiplendirme sitesini kullanabilirsiniz...

FfUuRrKkAaNn
FfUuRrKkAaNn

9280

Maddi durumunuz ve vaktiniz varsa siz bakın derim ama bakamam derseniz en azından sütten kesilene kadar bakın sonra da ilan açıp sahiplendirebilirsiniz

blue_hpood
blue_hpood

128183

eğer aylık geliriniz 40 50 arası değilse, zorlar. instagramdan ilan açın, her birine. altı aylık olmadan sahiplendirme yapmayın, köpeklerin psikolojisi için..

Superisi814
Superisi814

125092

Insanlar sosyal medyayi aktif bir sekilde aahiplendirmek icin kullaniyor.En cok ise yarayani instagrammis.Etiketleme yaparken oldugunuz sehir kadar , hayvan sahiplendirme sayfalarini kullanmaliymissiniz.Detayli bilgiyi az sonra arkadaslar vericektir.Yorumla konunuzu üstte tutalim.

elifecee
elifecee

175

TAMAMDIR TEŞEKKÜR EDERİM

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 563 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR