Raw For Us/Freeze-Dried Odul Mamalari

koalandalago
koalandalago

13193 Puan

Raw for us hakkinda burada soru sormustum. Cevaplar sonucunda denemeye karar verip deneyimlerimi paylasacagimin sozunu vermistim. :) Raw for us kedi ve kopeklere yonelik urunler uretiyor. Benim tuylu dostlarim kedi oldugu icin sadece o kismi degerlendirebiliyorum. Sindirimde hicbir sorun yasamadik. Hepsinin kullanim onerisi var. Onlara uyuldugu surece bir sorun yasanmayacagini dusunuyorum. Fakat her kedi ve bunyesi de farkli. Bunu da degerlendirmeye eklemek lazim. Maaliyetleri nedeniyle hep olamasa da firsat buldukca tercih edecegim urunler oldular.


🎉 ODULLER 🎉


Freeze-dried hamsi/dana yurek/balkabakli hindi gogus: 45-65 arasi fiyatlar degisiyor. Etobur doğalarına uygun, karbonhidrat, renklendirici veya kimyasal madde içermeyen ödüller. Cok severek yediler ve cok daha saglikli secenekler oldugu icin yine tercih ederim.


Dondurma: Uc adeti 100 tl. Yeni cikardilar.
Kuzu paçaları 8 saat kaynatıp çıkan kolajen jeli kendi fermente ettikleri pancar turşu suyu ile probiyotik özelliği ekleyerek, içindeki pırıtılar için freeze-dried kırmızı lahana, ıspanak, havuç ve kabak kullanınca freeze-dried kuzu gırtlak ile size tutması kolay yavrularıma sonunda külah keyfi yaşatırken yemesi eklem, cilt, bağırsak sağlığına sayamadığım faydası dokunan dondurma.
🐱 Bizimkiler cok ilgi gostermedi. Fikir acisindan cok guzel fakat F/P acisindan memnun kalmadik.


✨TAKVIYELER ✨
Ilik Iksiri (50 TL) & Detoks Iksiri (50 TL)
🐱 Paketlerinde ortalama 30ar kup var. Haftada 1 kere azar azar verdim oda sicakliginda. Afiyetle yediler. Ozellikle ilik iksirini cok begendiler.


Ilik Iksiri: İlikli Dana Kemiği, İçme Suyu, Zencefil, Biberiye, Adaçayı, Rezene Tohumu, Zerdeçal, Karabiber, Pembe Himalaya Tuzu
Metabolİk Enerjİ 2982,43 Nem %94,46 Yağ %0,36 ProteİN %3,44 Selüloz %1,07 Kül %0,18

11 CEVAP

koalandalago
koalandalago

13193

Detoks Iksiri (probiyotik ve prebiyotiklerin birlikte kullanıldığı sinbiyotik bir karışım): Kabak, yeşil elma, yumurta, zeytinyağı, lor, pancar turşusu, elma sirkesi
Metabolik Enerjİ 4058,45 Nem %82,50 Yağ %5,85 ProteİN %4,47 Selüloz %2,63 Kül %2,43


Var olan baska urunler;
-Yumurta Kabugu Tozu
-Donuk kedi odulleri (sakatat, yurek, tavuk boyun)
-Donuk kedi mamasi
-Freeze-dried kedi mamasi
-Freeze-dried tavuk gogus
-Freeze-dried hindi gogus
-Freeze-dried dana dalak
-Freeze-dried dana billur


Siparis verecek olursaniz ‘ilkgörüşte’ kodu ile ucretsiz gonderim kazanabilirsiniz.

simbakedi
simbakedi

136205

cokk tesekkurler❤️❤️

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Kedilerin doğal beslenme ihtiyaçlarını oldukça güzel bir şekilde karşılıyor.

Rgms
Rgms

10809

@koalandalago Merhaba, deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Benim için çok kıymetli🙏🏻💐


Ben çiğ beslenmeye geçmeyi çok istiyorum çünkü kızım da çok hevesli. Çiğ ete deli oluyor. Buzlukta dondurduğum ve buz dolabında çözdürdüğüm kıyma, et, hindi gibi etleri çok kez ufak miktarlarda vermişliğim var. Zaten vermesem ağlıyor. O kokuyu nasıl alıyorsa, yemek yapmak için dolaptan tezgaha et çıktıysa anında dibimde bitiyor. ☺️


Çoğu yerde hem çiğ hem kuru mama besleme yapmayın gibi öneriler var ancak Jackson Galaxy kuru-çiğ-yaş hepsinin bir günde verilebileceğini, çeşitlendirmemizi söylüyor youtube’da 👇🏻 3. Dk dan sonra bahsediyor.


https://youtu.be/7HjoF1Nh8G4


Ben de buna dayanarak bir cesaret kuru mama ile beslediğim kızıma arada ödül için çiğ et veriyorum. Şimdiye dek bir sorun yaşamadım. Ne dışkılamasında ne parazit anlamında ne de herhangi bir rahatsızlık olmadı. Verdiğim zamanlarda gözlemliyorum özellikle enerjisi, keyfi hep yerinde. Bu dried freeze mamalardan da alıp deneyim istiyordum. İstanbul’da olmadığım için soğuk zincir konusunda endişe etmeli miyim sizce?

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117217

Bilgi için teşekkürler. Kedilerinize şifa olsun .
Detoks ve ilik iksiri bir paket ,kaç kediye, haftada bir kullanım ile ne kadar gidiyor bu konuda da bilgi verir misiniz ?

koalandalago
koalandalago

13193

Ne demeek, umarim isinize yarar @simbakedi
@glsmkrpk Bir pakette 30 adet var. Haftada 1 veriliyorsa kedinizin kilosu basina 3 kup. Her gun verecekseniz gunde 1-3 kup arasi. Yani bu kedinizin kilosuna ve sizin kullaniminiza gore degisir. :)

Bilinçlenmiş olduk, Teşekkürler!

koalandalago
koalandalago

13193

@rgms kargo hic dert etmeyeceginiz bir konu olsun :) biz Ankaradayiz donuk urunleri kuru buz ile gonderdiler (yazdigim kod ili ucretsiz) Sakatat odul mamasini tavsiye ederim size. :) Ayrica tamamen cig beslenmeye gecis icin tanisma paketleri de var..

Rgms
Rgms

10809

@koalandalago Oo harika, biz de Ankara’dayız. Uzun zamandır Naz Hn’ı instadan takip ediyorum. Dr Nick ile yayınlarını da izledim. Geçişleri anlatıyorlar ama işte her kedi farklı. Ben gene kızımda bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Dediğim gibi çok hevesli. Teşekkürler bilgilendirme için 🙏🏻

Rgms
Rgms

10809

@koalandalago Merhaba, ben de nihayet bugün siparişimi verdim. Sizin yazınız bir adım atmak için bana cesaret oldu.


Freeze-dried Dana, ödül mamaları ve ilik suyu aldım.


Umarım başlar ve devamını getirebilirim.


Paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim 🙏🏻🌸😻

koalandalago
koalandalago

13193

@rgms aa ne guzel cok sevindim :) afiyet olsun sifa olsun yavrunuza 🥰

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 508 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR