Yedikule Hayvan Barınağı

AdaCoco
AdaCoco

14912 Puan

Selam, haftaya Yedikule Hayvan Barınağı'na gitmek gibi bir planım var. Fakat destekte de bulunmak istiyorum. Kendim mama alıp götürürsem kabul ederler mi acaba? Yoksa sitesinden mi bağış yapmalıyım?

11 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

googledan bakinca cikiyor numarasi zaten. ayrica ziyaret saatlerini de sorun koronadan dolayi bi arada 2ye kadardi ziyaret seyi. su an oyle midir bilmiyorum da tabi.

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Kendiniz mama götürseniz kabul ederler bence.Sonuçta daimi bir ihtiyaç.Fakat ziyaret saatlerine dikkat edilmeli.Siz yine de arayıp sorun bence.

AdaCoco
AdaCoco

14912

Evet söylediğiniz gibi ikide kapanıyormuş. Ona göre giderim.

simbakedi
simbakedi

136205

mamanizi tasimak yerine ordaki hediyelik esyalardan alirsaniz da mama olarak donuyor o cocuklara. irem dericinin videosunda gostermislerdi cokk guzel seyler var. ben bu sicaklarda gitmem oraya ama kisin gittigimde ordan bir sey yaptirmayi dusunuyorum sanirim bez cantaya kedimizi ciziyolardi :) hala varsa cok guzel bir sey bence o sekilde de yardimci olabilirsiniz. irem dericinin videosu:
11.08de canta
https://youtu.be/WnTd6FZGXLI

AdaCoco
AdaCoco

14912

Mama götürmek daha mantıklı geliyor bana. Taşıyacağım ne yapalım artık. Umarım haftaya çok sıcak olmaz.

AdaCoco
AdaCoco

14912

...

Nermintaskin012
Nermintaskin012

116201

Bizim barınakta kabul ediyorlar ama orada kabul ederler mi emin değilim. Bence bir arayıp sorun hem açık olup olmadığını da öğrenirsiniz

AdaCoco
AdaCoco

14912

Bir arkadaşım köpeğini oradan sahiplenmişti. Hem bir videoda köpeklere ev yemeği veriyorlardı mama olmamasından dolayı. Arkadaşıma soracağım yine de. Ara sıra gidiyor oraya. Ben ilk defa gideceğim, bundan dolayı soruyorum. Numarasını nereden bulacağımı da bilmiyorum. Ona göre petlebi'den mama siparişi vereceğim.

AdaCoco
AdaCoco

14912

Zaten gidersem ilk açıldığı saatlerde giderim Google'da 11'de açıldığını söylüyor. Evim oraya biraz uzak olduğundan dolayı 1 saat önceden yola çıkarsam 11'i biraz geçe orada olurum. Ve mama götüreceğim. Bakalım o kadar mamayı nasıl taşıyacağım🙃

FfUuRrKkAaNn
FfUuRrKkAaNn

9280

Yedikule hayvan barınağı getirdiğiniz kedi ve köpek mamalarını kabul ediyor bu yaptığınız iyilik için size de ayrıca teşekkür ederim keşke bütün insanlar sizin gibi olabilse

AdaCoco
AdaCoco

14912

Bir de hafta sonları açık mıdır hafta içi gitme imkanım yok :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 634 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR