Yavru Köpeğim Isırıyor

Aleynademirtas
Aleynademirtas

105829 Puan

Yavru köpeğim bir haftadır bizde önceden hiç ısırmadan oynarken şu an sevmemize asla izin vermiyor sürekli ısırmaya çalışıyor .sizce neden kaynaklı bir anda değişti davranışları

3 CEVAP

zibityus
zibityus

11845

diş kullanarak sorun çözmeyi keşfetmiş. diş kullanarak sizinle iletişim kuramayacağını göstermelisiniz çünkü bu yanlış bir iletişim şeklidir, normal karşılamamak gerekir. kral köpek ailesinin bu konuda tavsiyeleri, taktikleri var araştırmanızı öneririm.

Akilemre
Akilemre

590

oyun sandığı içindir ona yanlış oldugunu gösterin yapmayacaktır

merhaba 6-7 aylık olana kadar ısırarak oynamaya devam edecek. çünkü kardeşleri ile bu şekilde oynuyorlar. özellikle 2 aydan önce anneden ayrılmış bir köpekse ısırma sorununu çözme şansınız çok düşük. asla vurup bağırmayın bu köpeğinizin size güvenini sarsar ve hırçınlaşmasına sebep olursunuz. yanına giderken oyuncağı ile gidin. sizi ısırırsa kendinden emin bir sesle hayır diyip oyuncağını gösterin. oyuncağa yönelecektir. yönelmiyor ve sizi ısırmaya devam ediyorsa asla elinizi çekme gibi bir hata yapmayın oyuna teşvik etmiş olursunuz. görmezden gelin . elinizi hiç hareket ettirmeyin ses çıkartmayın ve ona doğru bakmayın. kendisi bıraktığında arkanızı dönün ya da odadan ayrılın. bu bir süre sonra yaptığı hareketin yanlış olduğunu anlamasını sağlayacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 425 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR