Veterinertedavi Ücret 2.000Tl Dedi

serlok
serlok

643 Puan

Arkadaşlar kedim sabaha karşı değişik sesler çıkarmaya başlayınca acil veterinere götürdük. İdrar yolu tıkanmış . Sonda ile idrar boşalttı. Röntgen ultrasaon. Antibiyotik iğne. Kotervin ve urinovet cat dilution tablet ve virbac üriner mama verdi 2.000 tl ücret tuttu. Bu sizce normal mi. Verilen vitaminlerin internette fiyatları da yok. Bilemedim.

10 CEVAP

Cook
Cook

122021

Gayet normal,hatta insaflı bile davranmış denebilir.Kotervini geçen ay 180 tl ye almıştık biz,urinoveti nisan ayında 150 ye almıştık.Virbac üriner mama 200 dü sanırım en son.Röntgen kaç açıdan çekildiğine bağlı olarak 150 200 arası değişebilir.Ultrasona yine 4 ay önce 600 vermiştik biz.Sonda atılması da bir operasyon,anestezi ücreti,hemogram ve işlem ücreti olarak düşününce 600 700 leri bulur.Biz de hemen hemen bununl aynı tedaviyi uyguladık,artı olarak synulox kullanmıştık 4 gün,çok şükür bir sorunumuz kalmadı şimdilik.Size önerim haftada 1 2 kez de cd yaş mamayla beraber kızılcık suyu verin,gerçekten iyi geliyor.Biz kotervini de 3 ayda bir 1 kür olacak şekilde veriyoruz tekrarlamaması için.Çok geçmiş olsun bebeğe,zor bir süreç umarım hemen atlatır

Palyaco
Palyaco

218519

Cok almış veterineriniz

Palyaco
Palyaco

218519

Taş olmadan önce hangi mamaları kullandiniz

theyusra
theyusra

16477

bence normal ama nerede yaşadığınıza da bağlı

Azranurakkaya
Azranurakkaya

2478

Bitlraz fazla söylemiş

septikbaykus
septikbaykus

17255

şehre ve kliniğe göre değişir

Mia_elsaa
Mia_elsaa

2242

Normal yani yaşadığınız şehire ve klinige görede değişebilir ama aşağı yukarı bu fiyatlar sadece sezaryen bile 2 bin tl

serlok
serlok

643

Cook arkadaşım verdiğin detaylı bilgi için teşekkür ederim. Ayrı ayrı fiyatlandırmanuzdan sonra sanırım normal. Son zamanlar ülkemizdeki yaşam standarlartları zorlanınca sadece ücret olarak düşününce çok gelmişti.

Cook
Cook

122021

Ücret zaten çok,sahibinin karşılayacak durumu yoksa ölüme mi terk etsin,yazık şu halimize.3 kredi kartı çıkarttırdık,yetmedi kredi çektim onu ödüyoruz aylardır.22 yaşımda 20 yıl yaşlandırdı dolar kuru beni 🥰

serlok
serlok

643

Taş oluşumundan önce refleks kullanıyorduk. Edirnede oturuyoruz. Kedim erkek kısır değil. Açıkçası banada çok geldi. Ücretin çoğunun ilaçlar dedi. İdrar tahlili felanda yapmadı. Hatta böbrek tahlilleri yapalım ama ücret yüksektir deyince vazgeçtim. Ücreti bile sormaya cesaret edemedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1317 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.311 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR