Dişi Kedi Kısırlaştırma Süreci

BademSeker
BademSeker

3894 Puan

Disi kedimi kisirlastiracagim fakat cok endiseliyim. Cok narin bir kız. İyilesme sureci ne kadar sürüyor ortalama? Yakalik mutlaka takiyor mu? Ne gibi onerilerde bulunursunuz?

4 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Estetik dikiş olursa ben öyle yaptırdım kesinlikle yakalık takılmıyor,1 hafta içinde eski haline dönüyor yeterki temiz bakın kumunu mutlaka yenileyin amaliyat sonrası enfeksiyon olmasın.. ayrıca veteriner ile ilk başta konuşun gaz anestezi estetik dikiş ve mutlaka tahlilerini öncesinde yaptırın ben bu dediklerimi yaptım ve Allah'a şükür sorunsuz güzel atlattık 2 ay oldu ve 6 aylık dişi kedimi

aysekara1
aysekara1

12974

Endişelenmeye hiç gerek yok merak etmeyin. Kediden kediye değişiyor ama en geç 4-5 günde eski yaşamına geri dönüyor kilo alımı dışında bir değişiklik olmuyor sonrasında. Her ameliyatta boyunluk takmayabiliyorlar. Hekimin yaptığı ameliyata bağlı bizde takmadılar çünkü eriyen dikişle küçücük bir alanı yaptılar kendi kendine eridi dikişi ve şu an çok sağlıklı. Ameliyat öncesi ve sonrası mama ve suyu kesiyorsunuz bu bilgileri zaten vet hekimi verir size. Çok geçmiş olsun şimdiden sağlıcakla kalın:)

BirDost000
BirDost000

356

İyileşme süreci kediden kediye değişiyor. Yakalık eğer kedi o bölgeyi yalarsa diye takılıyor. Yalamazsa gerek görmüyorlar ama genelde takılıyor. Anestezi gaz olursa daha iyi olur fiyatı biraz pahalı ama daha güvenli. Veteriner sizi bilgilendirecektir ama anesteziden sonra mama su verilmeyecek zaten ondan sonra da mama ve su için zorlamayın önüne koyun yerse yesin yemezse takip edin, veterinere götürerek serum taktırın.

Pofupof
Pofupof

16210

Biz estetik dikişe yakalık takmadık. Ancak kızım biraz yalamış bölgeyi. 3. gün kontrolünde hekim farketti. 2 tane merhem verdi. Sabah akşam onları sürdük ve karnına bi çorap geçirdik. Bir hafta içinde dikiş düştü. Sonrada hızlıca eskiye döndü zaten, korkmayın hiç

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 346 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR