Uygun Yollu Mama

Selinece
Selinece

2383 Puan

Merhabalar, sokaktan kedi sahiplendik. Uygun yollu, kullanıp memnun olduğunuz mamalar varsa önerebilir misiniz? Bir de malt olarak ne kullanıyorsunuz? Şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim.

13 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116485

Sanabelle olabilir. İçeriği çok güzel. Taze et içermesi de artısı. Eğer bütçeniz biraz daha düşükse Golosi de bakabilirsiniz. Fiyatına göre içeriği baya başarılı onunda. En son olarak ProChoice öneririm.


Malt olarak ise bütçe varsa Gimcat tercih etmeniz iyi olur. Uygun fiyatlı bir malt arıyorsanız Trixie veya Vet's Plus da olabilir.

simbakedi
simbakedi

136281

bozita 10 kilo aliminda uygun oluyor. malt da gimcat kullaniyorum ama daha uygun vetsplus, biofeline (dogru mu yazdim emin degilim) kullananlar var memnunlar

Snzlc
Snzlc

17672

çok küçükse malt kullanmanız gerekmez ama uygun fiyatlı mamaları yazayım
dr.sacchi (fena değil)
mystic (e mail atarsanız numune veriyorlar benimki sevmedi ama sizinki sevebilir)
vancat (ıçerik iyi değil ama kediler seviyor)
golosi (kullanmadım ama insanlar memnun)
hills (hills biraz pahalı ama yavru kediler için başlangıç paketi şuan bu sitede 33 lira kediniz yavruysa alabilirsiniz)

Palyaco
Palyaco

218519

Uygun fiyatlı golosi tavsiye ederim uygun fiyatlı vest plus malt tavsiye ederim

Lils
Lils

125528

Orta segment
Brit care
Obivan selection
Düşük +olarak et haşlamanız çok iyi olur
Bonacibo
Prochoice

Rapisa
Rapisa

13115

Malt olarak trixie öneririm mama olarak güvendiğim bir veteriner happycat önerdi yeni başladım henüz yorum için erken ama kedilerim yiyorlar

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bozita 10 kg olarak aldığınızda çok çok ucuz ve içeriği gayet güzel olan bir mamadır. 🌸

shrmnayaz
shrmnayaz

910

Daha önce köpeğim de vardı. Şimdi iki kediye bakıyorum. Şöyle örnek vereyim. Felicia aldım 12 kg, 280-300 TL civarındaydı. İki kediye 4 ay gitti, tüy de aman aman bı azalma olmadı, biraz kilo aldılar sadece. Nd aldık 10kg 500 TL. O da 5 ay gitti. Ama diğerine göre daha az mama yiyor, daha kaliteli besleniyor. Tüy neredeyse hiç kalmadı, ve artık göbek yaptılar, şimdi biraz azalttım. Köpekte de aynıydı. Bazı markalar var sırf reklam bı halta yaramaz. Ama şimdi 300 TL lik ile 500 TL lik mama aslında hemen hemen aynı fiyata denk geliyor uzun vadede. Kaliteli yani biraz daha pahalı olanı aldıkça hayvanın yediği gramaj düşüyor. Besin değeri artıyor. Ben biraz fazla veriyorum. Ama aynı hesap. Alınca 1-2 kg değil çuvalla almak daha hesaplidir. Kaliteli markalarda kendi saklama kilidi oluyor, 3-4 tane 5lik su şişesi bile saklamaya yeter. 1-2 kg de her zaman tabiri caizse kazılanırsınız. Ammaaa en güzeli (tabi biliyorsanız bu işi) evde günlük kendiniz hazırlamanız. Her gün taze taze ve içinde ne olduğunu bile bile. Velhasılı kalite-fiyat-süre bu üçü doğru orantılı. Birinden kışınca diğerleri de düşüyor.

Zeytinbey
Zeytinbey

11881

Golosi kullandım memnunum

Nermintaskin012
Nermintaskin012

116201

Mystic, golosi, bozita, exclusion, brit care

Selinece
Selinece

2383

Çoğu ucuz mamanın içeriği gerçekten çok kötü. İçeriği orta-yüksek segment olan bir mama olursa çok sevinirim. Yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum dediklerinizi araştıracağım :)

Selinece
Selinece

2383

Bonacibo köpeğimin ilk mamasıydı. Abartmıyorum mahvetti köpeğimi. Göğüs kısmında kızarıklıklar oluştu çok fazla ve deli gibi kaşınıyordu. Bir de çok fazla tüy dökümü oldu. Yolunmuş tavuğa döndü hayvan resmen. Sonra hemen bıraktık. Sokaktakiler de yemesin diye kaç kat poşete çuvala geçirip ağzını bağlayıp attım çöpe. Prochoice markasını bilmiyorum araştıracağım teşekkür ederim :)

Selinece
Selinece

2383

Çok teşekkürler içeriğini inceledim gayet güzel❤

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 372 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR