Kedimin Kalçası Yamuk Hareket Ediyor

shrmnayaz
shrmnayaz

910 Puan

Kedimi sahiplendiğim ilk günden beri var. Ancak yeni maddi olarak kendimi toparladım. Tedaviyi şimdi karşılayabilirim. Ama veterinere gitmeden biraz fikir sahibi olmak istiyorum. Video yükleyemiyorum artık burdan tarif edecez. Bı yere atlarken kalçasını yandan atıyor. Sanki ağır yük çekiyormuş gibi sonradan geliyor. Bı yere ziplarken kalça on tarafla senkronize olamıyor. Düz yürürken çok farkedilmiyor. Ama yürürken kalçasını hafif itiyorum, dayanamıyor, kendini yere bırakıyor. Severken hafif dokunuyorum salıyor kendini. Kanepeye ziplarken pat küt kalçayı vuruyor sağa sola çekmiyor motor orayı. Ama acı da hissetmiyor, sizlanmiyor. Bazen diğer kedim gibi ziplayamayinca oyunu bırakıyor o kadar. Yani tam olarak anlatabilmisimdir inşallah. Gitmeden biraz fikir edinmek istiyorum.

4 CEVAP

Zeytinbey
Zeytinbey

11881

Birçok nedeni olabilir en doğru teşhisi veteriner hekim koyacaktır

Nermintaskin012
Nermintaskin012

116201

Burdan kimse fikir veremez en doğru şeyi hekiminiz söyler

shrmnayaz
shrmnayaz

910

Çok ilginç bir cevap olmuş. Ama benim aradıklarım bunlar değil. Mesela kısırlaştırma yaparken kırk yeri aradık 2000 TL den 350 TL ye düştü. Ucuz yapanın yorumları daha iyiydi. Neden ucuz yaptı? Hayvanlar sakat ve sokaktan yeni geldiği için. Normalde 1000 e yapacaktı. Zerre problem yaşamadık. Veya benzer hastalıklarla gidip veterinerlerden veya başka bir nedenden dolayı sıkıntı yaşayan oldu mu? Bu tür ameliyat veya tedavilerde neye dikkat etmek gerekir, öncesinde veya sonrasında gibi gibi... Veya başka bir tavsiye verebilecek var mı, onu sordum ben. Tabiki burdan kimse hayvanın tomografisi o çekemez. Hayvanın durumunu da iyice yazdım ki belki benzer durum yaşayan varsa bı tavsiye verir. Sizin cevaplarınız biraz trafik levhası gibi olmuş.

Renklipati
Renklipati

140193

Anlatımınıza göre sanki önceden kırık yada çıkık oluşmuş kalça bölgesinde, kendiliğinden kaynamış şimdi de o yüzden böyle aksaklıklar yaşıyor gibime geldi umarım öyle değildir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 312 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.082 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR