Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Kedim dün kısırlaştırma ameliyatı oldu.Çok şükür sorunsuz geçti.Hatta hemen oynamaya başladı ama izin vermedik dinlensin diye ama boynuna takılan yakalığı asla istemiyor sürekli çıkardı dün.En sonda tasma taktık sonra yakalığı çıkaramıyor artık.Ama bizim ayağımıza sarılıp çıkar diyor miyavlıyor o kadar üzülüyorum ki çok rahatsız ediyor belliki yani başka çözümü yok mu bunun hadi biraz dayanır 3 4 gün ama 10 gün dedi doktor .
Kediniz disi mi erkek mi?
Bizim erkek kedimiz kisirlastirildiktan 4 gun sonra cikarttilar, hic sorun olmadi. Yaranin iyilesmesine gore surede degisiklik olabiliyor. Tabii o 4 gun cok zor geciyor..
Bir an once iyilessin 🐱
Erkek kedimiz öyle mi içim rahatladı umarım 4 gün olur bizimde .Yani çok rahatsız ediyordur anlıyorum oğlumu:)
Kısırlaştırılmış kediler için özel veteriner kıyafetleri var yakalık yerine kullanılan kendilerine zarar vermesinler diye.@koalandalago nun da dediği gibi erkek kediler zaten kısırlaştırma ameliyatını dişi kedilere göre daha kolay atlatıyorlar ve güvenlik önlemleri de kısa bir süre sonra gerekmiyor.Biz de 3-4.gün çıkartmıştık.Bir tanıdığımızın kedisi ilk gün çıkartmıştı kendisi sonra onlar da geri takmadılar hiç bir şey de olmadı.
Dikis saglamsa yakalik bile takilmiyor.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.