Me-O Sıvı Ödül Maması Kedinizi İshal Yaptı Mı

Rgms
Rgms

10809 Puan

Merhaba,


İki gün önce ilk kez kısırlaştırılmış, iç dış parazit ve tüm aşıları tam olan 11 aylık kedime fotograftaki sıvı ödül mamasından bir tane verdim. Bir tanesi 15 gram. Soğuk değildi, yeni açtım ve skt’si geçmemişti. O gün beslenme rutininde tek farklılık meo sıvı ödül maması oldu. Daha önce çok kez yaş mama ve Gimcat, brit care ödül mamaları yemiş bir kedi.


Gece 04:00 civarı kedimin kum kabını eşeleme sesine uyandım. Üç kez ishal olarak dışkı çıkarmış. Hatta kum kabı dışına, yere yapmış. Sabah halsizdi. İşe gittim mecburen eve geldim koridora da iki kez daha ishal dışkılamış. Gözünü açamıyordu.


Bu sıvı ödül maması ile ishal problemi yaşayan var mı?


8 CEVAP

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Bir kişi meonun içeriğinin iyi olmadığını söylemişti.Sıvı olduğu için ben bir paketin tamamını vermem açıkçası.En fazla yarısını veririm.

Rgms
Rgms

10809

@Lunaveelmas Stresi yok aslında hatta çok sakin. Sürekli göbeğini açıp yatar. 11 aydır ilk kez ishal oluyor. Bizim için bu sıvı ödül mamasından başka bir faktör yok ortada. Tabi her kedi kendine has dediğiniz gibi.

Lunaveelmas
Lunaveelmas

114190

Eh o zaman sıvı mamasının değşikliğinden olmuştur geçmiş olsuun

Lunaveelmas
Lunaveelmas

114190

Kediden kediye değişebilir tabi ki ama benim kedim bayılrak yer hiç öyle sorun yaşamadım belki kediniz strese girecek bişey yaşadıysa ondan da ishal olmuş olabilir

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Önceden kedinize sıvı ödül maması vermediyseniz midesi alışık olmadığı için kaldıramamış olabilir. Vereceğiniz zamanlar cok az sıkın ve verin, gözlemleyin tekrar ishal olacak mı? Tekrar oluyorsa sorun me-o dadır. Bir daha vermezseniz. İshalini geçirmek için bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve bir yemek kaşığı yoğurt verebilirsiniz günlük olarak. Geçmiş olsun 🙏🙏

Rgms
Rgms

10809

@duman_cat_world Daha önce N&D ve Schesir yaş mamalarını çok yedi aslında ama bu başkaymış. İshali o kadar fazlaydı ki ve kuzum o kadar halsiz düştü ki veterinerimiz flagly başladı, serum verdi ve reflor kullanıyoruz. Öneri için teşekkürler yine de.

cat_expert
cat_expert

12757

Haftada 1 veriyorum sorun yaşamadık.

ousanuss
ousanuss

1717

Fazla vermeyn

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 331 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR