Kapalı Tuvalet Dışarı Çiş Yapma Sorunu

KMBerk
KMBerk

852 Puan

Arkadaşlar, yaklaşık 1 sene önce kedimin açık tuvaletini kapalıya döndürdüm fakat bu kapalı tuvalette arada bir çişini dışarı yapıyor. Yani sanırım poposunu kabın köşesine doğru koyuyor ve çiş yaparken aradan çiş sızıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?


Kabın boyutu 37 x 50 x 39,5 cm küçük mü acaba? Kedim tekir cinsi 7,5 yaşında normal boy ve kiloda tek bir kedidir. Çok kum koydum olmadı az kum koydum olmadı. Bu arada şu pencere kenarları için satılan kauçuk malzemelerden aldım ve kabın arasına yapıştırdım ve sızıntı bir süre geçti ama sonra tekrar başladı. Artık tekrar açık tuvalete dönmeyi düşünmeye başladım ve son çare olarak burada bir danışmak istedim. Tuvaletin de bir fotoğrafını atayım.

11 CEVAP

Muhtemelen küçük geliyor tuvalet. Ama bazı kedilerde gidip köşeye yapıyor özellikle. Aynı sorunu yaşıyordum ben de. Şenyayla nın en büyük kapalı tuvaletini aldım sorun çözüldü. Arada bir yine köşeye yapıyor ama sızıntı olmuyor.

KMBerk
KMBerk

852

Boyutunu biliyor musunuz acaba?

En 45 uzunluk 61 yükseklik 48. Ölçtüm 1-2 cm oynayabilir. Çınar markasının da olabilir emin olamadım. Kocaman bir şey

AhsenAise
AhsenAise

114820

Mekan sorununuz yoksa en güzel çözüm ( tabiki estetik bir görüntü değil, ama kullanım kolaylığı var ,kedi ve sizin için) bebek küveti,tüm tuvalet maceralarindan sonra bebek küveti kullanıyorum ve memnunum

KMBerk
KMBerk

852

Sorun olmazsa fotoğraf veya link atabilir misiniz? Bebek küvetlerine biraz baktım ama onlarda çeşit çeşit.

AhsenAise
AhsenAise

114820

Disardayim ,evdekinin bire bir aynisinin netten resmini buldum ama nasıl atılır bilmiyorum ,nette pahalı ben plastik malzemeler satan bir mağazadan oldukça uygun fiyata almıştım

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Bu zamana kadar hep açık tuvalet kullandıktan sonra kapalı tuvalete geçmeniz yadırgamasına sebep olmuş olabilir.Bence daha büyük bir kap kullanmalısınız.

Pofupof
Pofupof

16210

Üstten girişli tuvalet

KMBerk
KMBerk

852

@serakrtls Yadırgama olduğunu çok düşünmüyorum yani alışkanlıklarında bir değişiklik yok genel olarak izliyorum. Tuvaletini de düzenli olarak günde 1 veya 2 kere temizlediğimden bir değişiklik görmedim. Sadece ilk hafta biraz sorunluydu, onda da eski kirli kumu 2-3 gün temizlemeden kullandım alışması için sonra yine eski rutine döndüm.


@Pofupof İnanır mısınız üstten girişli tuvaleti ilk defa duydum bir bakayım dedim ve ne kadar mantıklıymış fakat fiyatlar benim için biraz pahalı, biraz daha araştırayım kampanya vs bulabilirsem en mantıklısı bu gibi.

Pofupof
Pofupof

16210

Çiçeksepe... inde 200 liraydı yeni. 470'e bile satan var. İyi araştırmak lazım. Bulabilirsem link atayim:)
İlk fırsatta ben de alacağım, çok araştırdım.

KMBerk
KMBerk

852

Biraz araştırdım ve kararsız kaldım. Bazıları kilit kısımlarının dandik olduğunu söylemiş kolay kırıldığından şikayet etmişler ve kırıldığında bir daha kullanılamıyormuş. Biraz daha araştıracağım. En düzgünü bu sitede satılan üstten girişli kedi tuvaleti ama pahalı biraz. Eğer alırsan o tarz bir tane almayı planlıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 430 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81574 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR