3 Aylık American Cocker Imı Hep Konserve Mama İle Besleyebilir Miyim ??

dvdXDog
dvdXDog

257 Puan

Köpeğim kuru mama yemiyor ben de size soruyorum hep konserve mama olmazmı ?

11 CEVAP

ousanuss
ousanuss

1717

Hayır kesinlikle sürekli olarak yaş mama yememeli en fazla haftada iki kez verin eğer kaliteli bir kuru mama alırsanız illaki yiyecektir fazla yaş mama yerse en başta iç parazite yol açar

dvdXDog
dvdXDog

257

N&D ve Royal canin denedim fakat olmadı ikisinide başta denedim başta yedi sonradan sıkıldı sıkılmıyacağı bir mama markası biliyorsa söyleyebilir misin ??

AdaCoco
AdaCoco

14912

Fazla yaş mama ishale sebep olabilir. Ayrıca tartar ve diş çürümelerine sebep olabilir. Haftada 1-2 kez verin. Ayrıca kaliteli bir mama verirseniz mutlaka yiyecektir.

dvdXDog
dvdXDog

257

Lezzetli ve sıkılmıyacağı bir mama önerebilir misiniz

AdaCoco
AdaCoco

14912

Bir süre sonra hepsinden sıkılabilir. Mamanın çeşidini değiştirmek sıkılmamasını sağlayabilir. Örneğin tavuklu mama veriyorsanız kuzulu mamaya geçebilirsiniz.

dvdXDog
dvdXDog

257

En başta royal canin verdim sonra sıkıldım tavuklu idi şimdi kuzulu n d verdim gene sıkıldı sonra royal canin tavukli verdim yemedi

dvdXDog
dvdXDog

257

En başta royal canin verdim sonra sıkıldım tavuklu idi şimdi kuzulu n d verdim gene sıkıldı sonra royal canin tavukli verdim yemedi

theyusra
theyusra

16477

pro plan deneyin. ayrıca mamasına somon yağı, yoğurt, yaban mersini, havuç, kurutulmuş et ve et ürünleri, köpek ödül kemiği gibi şeyler koyup ilgisini çekmesini sağlayabilirsiniz sade bir şekilde mama yemek zorunda değil.

sultansbutler
sultansbutler

12552

arkadaşımın hiçbir şekilde mama yemeyen, 1 seneden beri sürekli ev yemeğine, sosise alıştırılmış, hazır kekleri (evet bildiğimiz topkeklerden) yiyen köpeği için bozita mama aldırdım. sonuç olarak biraz mırın kırın sonrası mamasını yemeye başladı. bozita almanızı tavsiye ederim. kuru mamaya alışsın bi sonra yine yaş mama ile desteklersiniz bol bol. @theyusra nın da dediği gibi sadece kuru mama yemek zorunda da değil. saydığı şeyleri ekleyebilirsiniz mamasına.

blue_hpood
blue_hpood

128183

iç parazite falan yol açmaz, onu unutun. ayrıca çok daha sağlıklıdır o kuru şeylerden, haberiniz olsun. fakat eğer yapabiliyorsanız çiğ beslemeye geçin. bütçeniz yetmiyorsa iki günde bir yaş mama verin. mamasını yemesi için aç bırakmalısınız fakat yaş mamayı asla kesmeyin. kka yardımcı olacaktır:)

simbakedi
simbakedi

136205

cig besleme yapamiyorsaniz bence surekli konserve vermemelisiniz. evet kuru mama da saglikli degil ama almasi gereken vitamini vs daha kolay alabiliyor. yas mamasiyla kuru mamasini karistirin. zaman gectikce yas mama miktarini azaltip verin alistirmaya calisin boylece. ayrica somon yagini deneyebilirsiniz de. et, tavuk vs haslayinca suyunu da mamasinin ustune dokerseniz yiyebilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 529 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR