Köpeğim Yerde Gördüğü Her Şeyi Yiyor

dvdXDog
dvdXDog

257 Puan

3 aylık cocker ım yerde gördüğü yer şeyi yiyor o tasmadan çekiştirme eğitimi işe yaramıyor ne yapmalıyım??

4 CEVAP

Aleynademirtas
Aleynademirtas

105829

Veteriner hekimimize bu hususta danışmıştık 1 yaşına kadar önüne gelen her şeyi kokusuna dokusuna ve tadına bakmaksızın yer dedi muhtemelen eğitilecek bir şey değil 1 yaşında biraz daha bilinçli olunca anlarlar özellikle dikkat etmeniz gerekenler saç olmaması yerde çünkü bağırsaklardan geçemiyor kakasını ağlayarak ve canı yanarak yapıyor küpe toka tarzı şeyleri de yutarlar ve vet hek. dediğine göre yalnızca ameliyatla çıkartılırmış onlar bir de bir keresinde sarımsak düşmüş yere onu yemiş bizimki bi kaç saate kusup çıkardı o gün bugündür mutfağa girmesi yasak size kolay gelsinn :))

Aleynademirtas
Aleynademirtas

105829

Bir şeyi atlamışım biz daha çıkartmaya başlamadık dışarıya çünkü 2.5 aylık fakat siz çıkartıyorsanız ağızlık kullanabilirsiniz belki çünkü dışarıda ne yiyeceği hiç belli olmaz

pasakli_
pasakli_

13645

sokaktan sahiplendiğimiz 3-4 aylık köpeğimizde bizde yaşadık. tasma, çorap, oyuncak.. en son ayakkabı yemişti. gerçekten bir hafta dışkı takibi, sıvı vazelinler, zeytinyağları falan... çok çok zordu onun yerine yerdeki her şeyi yok etmek emin olun daha kolay.

zibityus
zibityus

11845

evede objeye el koyma pratiği yaparsanız düzelir. kral ailesi objeye el koyma videolarını izleyip evde yere bir şeyler koyun tasma takıp yürüyün ağzına aldığı şeyi el koyma taktiğiyle ağzından alın böylece sorumluluğu size bırakacak dışarıda da hiçbir şeyi ağzına almayacak. patisinden küçük şeyleri yemesinde çok da sorun olmaz bırakın zararsız bir şey ve patisinden küçükse yesin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 373 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR