Merhaba,Benim Bir Sorum Var.siyam Kedisi Mi Daha Uysaldır? (Tırmalamama, Isırmama Gibi) Burmilla Mı?

Bi de hangisi daha az tüy döker*

26 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

az tuy doken yoktur hasta oldugu icin cok tuy doken ya da iyi bakilmadigi icin fazla tuy doken kedi vardir. uysal kedi cinsi yoktur kedinin karakterine baglidir. kedi sahiplenecekseniz de satin almayin o kadar can var yardima muhtac. su cins kedi merakinizi birakin lutfen.

gulsump
gulsump

114504

Hangi cins az tüy döker sorunuzdan bile kedi bakamayacağınızı anlıyorum. Her hayvan tüy döker ve bunu engelleyemezsiniz, kedi aldığınızda çok tüy dökerse sokağa mı salacaksınız ne yapacaksınız? Bu gibi şeyleri sorun ediyorsanız şimdiden kedi sahiplenmekten vazgeçin.

diablerose
diablerose

119757

simdi burda kimse hayvan satin almanin neden kotu oldugunu anlatacak sabirda degil ama googleda arastirip elinizi vicdaniniza bi koyarsaniz, zaten ve umarim vazgecersiniz. ben de eskiden bu konuda bilincsizdim. ve tekirleri vahşi saniyordum. bi tanidikta british gorunce sakin ve muazzam kürklü, hemen gittim ekşi sozlukte arattim. bu vesileyle cins kedilerin ne çile çektigini ogrendim, yeterli bilinc duzeyine ulastim. zaten evde kedi kopek beslemek istemiyordum o zamanlar. sonra bi kac sefer tekir kedilere maruz kaldim sokakta. boyle bi cana yakinlik olamazdi ama oluyordu işte :)) siz de guzelce arastirirsaniz tekir beslemenin sultanlik oldugunu anlayacaksiniz. cins kedilerin cok tatli oldugundan da hic süphem yok, ama emin olun sokaktan bi hayvan sahiplenmek, ona kol kanat germek paha bicilemez. hayvan ticareti corbasinda tuzunuz olmamasini dilerim. ve ucretsiz de olsa bi hayvanin sırf bi insanin evinde yasamasi icin uretilmesi de yazık bi durum. lutfen tüm detaylarini etraflica dusunup tartip oyle sahiplenin. burda aldiginiz cevaplarla yetinmeden cokca kaynak okuyun.

Thekedi
Thekedi

4630

13 yaşındaymışsın bu işler bir hevesle olmaz bunu önce bunu anla. O hayvan ortamlama 14-16 yıl yaşıcak yeri gelecek hastalanıcak, yeri gecek bağışıklığı düşücek ve kaçınılmaz olarak yaşlanıcak. Bu hayat döngüsü de tüy dökmesini engelliye bileceğin bir şey yok, sen kendin nasıl saç döküyorsan ve bu saç Sökmen nasıl senin bağışıklığına, beslenmene, mevsime göre değişiyorsa bu hayvanın tüm vücüdu saçla kaplı. Irkına göre tüy dökümü azdır çok tur diye bir şeyse hiç yok.


Isırmada olucak. Bu hayvanların eli yok her şeyi oral yolla(ağızla) tanımaya çalışırlar. Bir yavru sahiplenceksen kaçınılmaz bir şey hem oyun olarak ısrıp, tırmalıcak hemde dünyayı tanımak için ısırıcak. İnsan bebeğınden farksızlar. İnsan bebeğine de kumanda verirsin ağzına götürü, boncuk verirsin ağzına götürü, sopa verirsin ağzın götürür; ağız içi ve çevresi hassas olduğu öğrenmek için kullanırlar.


Kedi köpek dediğin 3 yaşında çocuk gibi hem zeka, hem ihtiyaç, davranış olarakta böyledir. 3 yaşında bir bebeği idare edebileceğin düşünüyorsan bu işe kalkış, 14-16 sene hiç büyümeyen hatta 10 yaşından sonra yaşandığı için daha da gerilicek bir canlıya bakabilen mi?

sahraxfittiko
sahraxfittiko

13144

cins kedi olmak zorunda değilse sokaktan bir can sahiplen paranda cebinde kalır ve muhtaç bir can sahiplenip sevap işlemiş olursun

Lunaveelmas
Lunaveelmas

114190

13 yaşında o kaç yaşında birini linçlediğinizin farkında mısınız? Kız cins kedi sahipleneceğim demiyor ki iki kediyi karşılaştırmış tabiki cins kedi almak yerine sokakdan kedi sahiplenmesi daha güzel olur ama dinlemeden yargı yapıyorsunuz güzel bir dille de söyleyebilirsiniz sakin olun.

Palyaco
Palyaco

218519

Her cins kedi tüy döker Tekirdağ dahildir

Palyaco
Palyaco

218519

Tekir pardon

Sorunun cevabını biliyorsanız cevap verin boş boş şeyler yazmayın ayrıca her kedi besleyen veya kedi almak isteyen çok parası olacak diye bir şey yok böyle ön yargıları bırakın Ne yani ben kedi istiyorum diye çok mu paran var

Merve7
Merve7

2435

Paranın olması lazım her türlü ihtiyacını karşılaman gerek

simbakedi
simbakedi

136205

@Lunaveelmas allah askina kimse sorulan soruda gidip de aa bu kac yasinda ona gore cevap veriyim demiyor. bi bilincsizlik var herkes soyluyor iste ne linclemesi. yasiyla alakali bir sey de yok. burda bir soru sorulduysa herkes her cevaba hazir olmali kimsenin onunla kisisel bir problemi yok zaten. ayrica yasla alakali olsaydi siz de 16 yasindaki bir birey olarak kedinizi kisirlastirmakta bize o kadar karsi cikmazdiniz. bazi konularda bilinclenmis olurdunuz ve kediniz hamile kalmazdi. bu bir tercih degil cahilliktir. ben de 19 yasindayim 13 yasindan beri kedi istiyorsam her seyini arastirip ogrendim. bir cana bakmak oyle kolay degil cunku farkindayim. su linclediniz lafi bi birakilmadi agizlardan. 2021 yilinda bazi seyleri arastirmak suraya soru sormaktan ya da yorum yazmaktan daha kolay

Kurta057
Kurta057

11230

Ne alakası var her kedi tüy döker bunu azaltmak sizin eliniz de ayrıca her kedinin huyu farklıdır tıpkı insanlar gibi

Kurta057
Kurta057

11230

Yine parası olan aile kızına kedi alıcak

Kurta057 ye yazdım

Kurta057
Kurta057

11230

Bu cins kedileri nasıl alıcaksın peki açıklar mısınız bana

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 963 Görüntüleme
  • 26 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR