Yanlis Tedavi Uygulayan Veterinere Yaptigim Yorum Siliniyor

koalandalago
koalandalago

13193 Puan

Ocak ayinda kedimiz cok hastalandiginda google 150 yorumuyla (su an) ortalama 4.9 puani olan bir yere goturmustuk. O zamanlar daha yeni acilmislardi.
Kedimiz ishal ve kusuyordu, yemek yemiyordu. Durumu anlattik, kan aldi iyi ya bence sadece azicik bagisikligi dusuk dedi, yemek yesin diye hills science yas mama verip gonderdi. Tabii ki gecmedi, 3-4 aylikken hala 450 gram kadardi (sasi oldugu icin yavruyu istemeyip annesinden ayirmislardi yeterince sut alamadi biz gimcat sut ile besledik kucukken, bagisikligi zayifti elimden geleni ve fazlasini yaptim). Gecmeyince bir daha goturduk, bence hic bir seyi yok kipir kipir dedi, asla degildi, mide koruyucu yapti bunun etkisi gecene kadar yedirebildiginiz kadar siringa ile yedirin dedi gonderdi. Tabii ki icimize sinmedi ve baska bir yere goturduk, yavrumuz bir hafta gibi bir sure yogun bakimda kaldi ve sonrasinda ne yazik ki vefat etti. Ben ocak ayindan beri bu veterinere yorum yapmaya calisiyorum ve sikayet ediyorum. Yorumum surekli kaldiriliyor ya da yayinlanmiyor (kufur, argo, hakaret yok asla). Boyle bir durum yasayan var mi? Nasil duzeltebildiniz?

10 CEVAP

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Kendileri siliyorlar yorumu demek ki.Petlebinin veterinerler bölümü var sitede.Orda bahsettiğiniz veteriner hakkında bir şey varsa buradan da ifşalayabilirsiniz.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Kendileri siliyorlar. gerçekten yazık. işte bu yüzden yüz yüze görüşmeden prosedürleri iyice konuşmadan o veterinerin eline bir can emanet etmemek gerekiyor... vefat eden yavrunuz için de Allah size bol sabır versin.

diablerose
diablerose

119757

google kabul edene dek degistirip degistirip yazin. o zaman yayinlanio

yalkuzak
yalkuzak

13555

eğer kedinizi kesin olarak onların ihmali yuzunden kaybettiyseniz bulundugunuz ilde veterinerler odasına sikayette bulunabilirsiniz, yanlıs yonlendirme ve yanlıs tedavi sonucu ben de oglumu kaybettim ve su an o hekim gorev yapamıyor. baska canların da sebebi olmasınlar.

yalkuzak
yalkuzak

13555

bir de şikayetvar sitesinde şikayetinizi belirtebilirsiniz, çünkü bir kliniği arattığınızda yorumların içerisinde şikayetvar yorumları da görünüyor

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Durumu pek kurcalayıp sizi de rahatsız etmek de istemiyorum ama acaba sonradan götürdüğünüz veterinerin bir ihmali olabilir mi :( Çok geçmiş olsun başınız sağolsun bu arada.

Hangi veteriner burda ifşalayın

koalandalago
koalandalago

13193

Ikinci gorundugumuz veteriner pet312 idi o bu sitede kayitli, su an oraya gitmiyoruz ama. Simdi Dofu'ya gidiyoruz ve cok memnunuz. Ilk yer ise Dante diye bir yerdi. Ayrica Dante'nin 7/24 acik olduklarini iddia etmeleri komik, gece 4-5 kapilarinda bekledik kac kere aradik acmadilar, ertesi gun 9.30-10 gibi donduler bize aramissiniz diye. Her sey kanitli bir bicimde duruyor, fisler, kan tahlilleri, mesajlar, aramalar. Yorumlarimi kendilerinin silebilecegini bilmiyordum.

diablerose
diablerose

119757

SİLEMEZLER. GOOGLE COK UZUN YAZARSANIZ YAYINLAMAYABILIYOR. BASIMA GELDI. KISA OZ YAZIN. DESTAN YAZMAYIN. EMOJI KULLANMAYIN.

koalandalago
koalandalago

13193

Herkese tesekkur ederim. Anca bu sikayet sureclerine baslayacak gucu bulabildim kendimde. Yorumu aylardir deniyorum ama. Tavsiyelerinizi uygulayacagim, cok sagolun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 556 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR