Günlük Rutin

gokceoztel
gokceoztel

109722 Puan

günlük rutinleriniz nelerdir

3 CEVAP

_SeNa
_SeNa

113983

Sabah mamasını suyunu veriyorum. Kumunu temizliyorum. Nereye gidersek peşimizden geliyor. Sonra uyuyor. Gece olunca ekstra bir enerji geliyor , tazmanya canavarı gibi etrafta koşturuyor, bazen de ısırıyor;( geceleri hariç onu seviyorum 😄 (şaka tabiki her zaman seviyorum)

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Sabah kalkıp mamasını suyunu tazeliyorum. Ardından kumunu temizliyorum. Ellerimi yıkadıktan sonra beyefendi de kalkmış oluyor biraz oyun oynuyoruz ardından tarıyor ve maltını veriyorum. Kahvaltıdan sonra ben kendi işlerimi yapıyorum kendisi şekerleme yapıyor. 🥰 Akşam yemeğinden sonra kalkmış oluyor ve oyun oynuyoruz tekrar. Ardından evde varsa ödül mamasından veya ev yoğurdundan veriyorum. Ve günü sonlardırıyoruz. Tabii geceleri kafamın yanında dolaşıyor orası ayrı. 🥰 Onunla hayat ayrı güzel. ❤️🐾 Tüm minnoşları öpün benim yerime.

AdaCoco
AdaCoco

14912

Sabah kalkıyorum, (daha doğrusu kedim tarafından kaldırılıyorum) ve mamasını, suyunu veriyorum. Sonra tuvaletini temizliyorum. Ardından, biraz oyun oynuyoruz. Sonrasında kendi işlerimi yapıyorum. İşlerim bittiğinde akşam olmuş oluyor. Kedim de bu zamana kadar uyuyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 278 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR