Pansiyondan Sokağa Mı Bırakmalıyım

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502 Puan

Arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce çalıştığım fabrika bahçesine atılan bir akbaşı hem diğer köpeklerin saldırısına uğrayıp yaralandığı için hem de yönetim barınmasını istemediği için yuva bulunur ümidiyle pansiyona aldım. 2 senedir pansiyonda bakılıyor maddi olarak zorluğunu geçtim ama köpeğe kötülük ettiğimi düşünmeye başladım. Özgürlüğünü elinden almış oldum. 2 senede sahiplenmek isteyenler oldu ama kimi güvenilir değildi kimi yaşından dolayı ya da kısır olduğu için almaktan vazgeçti. Bu aralar pansiyonda tutmak yerine sokağa bırakmamın daha iyi olacağı yönünde tavsiyeler alıyorum çevremden ve kafam çok karışıyor. Kurtarmak isterken mahkum mu ettim acaba diye vicdanım sızlıyor. Siz olsanız ne yapardınız?

7 CEVAP

Jean
Jean

4677

Ilan sayfalarina surekli aktif olarak koymayi deneyin ilkin, pansiyonda kalmasi cok kötü tabii ki de ömür boyu hapishaneye mahkum etmek gibi bir sey, psikolojik olarak da cok kötü, pansiyon barinak da kosullar cok kötü tabii ki de sahip bulamazsaniz alip sokaga birakmalisiniz. Tabii sokakta da korkabilir, yasayamayabilir deneyimi olup olmamasina bagli olarak, kotu kosullari da olabilir. En iyisi tum sayfalara, sitelere ilan koymaniz ve acik olarak her seyi belirtmeniz.

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Her yere ilan koydum sürekli güncelliyorum. Ama pansiyon barınak gibi değil özel bir işletme ve şartları gayet iyi onu için gönlüm el vermiyor sokağa bırakmaya ikilemde kalıyorum.

Jordskott
Jordskott

102582

Bence sahiplendirene kadar uğraşın nasibi vardır elbet bir yerde. 2 yıl orda kalıp da sokakta bir anda yapamaz kendini koruyamaz yemek bile bulamaz. Güzel fotolarını çekip sürekli yenileyerek ilan koymaya devam edin. Bende sokağa atılmış 2 3 yaşlarında bir kediyi aylarca uğraştım sahiplendircem diye sonra çok iyi bir yere gitti içim rahat.

Lunaveelmas
Lunaveelmas

114190

Eğer sahiplenmezse sahiplense çok iyi olur onu dışarı çıkarıp gezdirin etrafı tanısın yavaş yavaş alıştırın pat diye bırakmayın ama köpeğe uzun süredir bakıyorsunuz pansiyona da alışmıştır sahiplenmesi çok çok iyi olurdu

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Bence 2 sene boyunca pansiyonda kalmış bir köpek sokağa adapte olamaz her ne kadar cüssesi vs büyük olsa da.Bence pansiyon düzenli olarak ilgileniyor,dışarı çıkıyorsa o sırada siz aktif olarak sayfalara ilan vermeye devam edin,köpek de pansiyonda kalsın o sırada.Sadece bir kez koymayın yoksa bir süre sonra ilan gözden uzaklaşır.Fotolar güzel ilgi çekici olsun.Sonra kimse istemezse de iyi bakacak bir çiftlik tarla sahibi gibi biriyle anlaşıp verebilirsiniz.Ama çok dikkatli olmanız lazım seçim konusunda.Bir de pansiyonda devamlı bakabilecekseniz bence orada kalması en iyisi olur hem arkadaşları da vardır.

Merhaba, öncelikle böylesine sahip çıktığınız tebrik ederim. Akbaşlar çok şehir hayatına uyumlu değiller belki ondan zorlanmışsınızdır. Şu sayfayla iletişime geçseniz belki size bir çiftlik veya güvenilir birilerini bulurlar instagram linkini bırakıyorum.
https://instagram.com/angelsfarmsanctuary?utm_medium=copy_link

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Çok teşekkür ederim link için çiftlik olursa çok iyi olacak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 376 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR