Kedi Kısırlaştırması

Findikthecat
Findikthecat

14187 Puan

Merhabalar kapımızın önünde baktığımız anne ve bir yavrusu var. Anneyi kısırlaştıracağız. Bebeğide 4 aylık şuan kısırlaştırma randevuları 1 ay sonraya veriliyor. Yavrusu 5 aylık olmuş olucak. Erkek. Acaba onuda kısırlaştırmak doğru olur mu yoksa küçük mü. Ona göre randevu alacağız. Cevaplarsanız çok sevinirim

11 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

5 aylık uygun bir zaman kısırlaştırın.

simbakedi
simbakedi

136281

hayir kisirlastirilir

Eğer sokak kedisiyse erkek kedileri kısırlaştırmayı doğru bulmuyorum ben. Kendini koruyamaz hale gelebiliyor diğer erkek kedilerden. Gerek yok evde değilse niye kısırlaştırcaksınız erkeği

koalandalago
koalandalago

13193

Kisirlastirabilirsiniz bence, ozellikle yurt disinda kediler 4 ayliktan kisirlastirilmaya basliyor. Biz 7 ayliga yakin kisirlastirdik, hic sorun yasamadik gayet saglikliyiz cok sukur. :)

blue_hpood
blue_hpood

128941

mükemmel olur:)

Findikthecat
Findikthecat

14187

Upp

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

erkek kedilerde 1 yaşına yaklaştığında kısırlaştırmanız daha doğru olur. anneyi hemen kısırlaştırabilirsiniz.

Superisi814
Superisi814

125143

Merhaba,
Kisirlastirma vucud belli bir erginlige gelince yapiliyor.5 aylik bir kedi kucuk daha.Simdi yurt disinda daha kucukken yapanlarin var oldugu soyleniliyor.Burada okudum arkadsslardan.Erkek kedilerde ileride idrarda kristallesme sorununa uol aciyor diye biliyorum.Bizim hekimimiz o kadar kucukleri kisirlastirmiyor.Ben olsaydim beklerdim biraz daha..

Findikthecat
Findikthecat

14187

Herkes farklı bir cevap yazmış şuan ki halini birdaha soru sorup koyacağım küçük duruyor ama ekliyorum şimdi kararsız kaldım.

Findikthecat
Findikthecat

14187

Tesekkur ederim herkese

Genel olarak hastaligi olmayan hicbir kedinin kisirlastirilmamasi gerek diye dusunuyrm. Haklarina giriyormusuz gibi geliyor. Ama siz kisirlastirilmasi gerek diye dusunuyorsaniz hiç degilse yavru erkek kedi sokak kedisi olacaksa kisirlastirmayin. Genelde sokaktaki diger kediler kisir kedileri dışlar. Kendini kabul ettiremez.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 343 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR