Kedi Kısırlaştırma

mrybetul
mrybetul

2287 Puan

Merhaba erkek kedim var kendisi kızgınlık döneminde ve kısırlaştırma ücretlerini öğrendim 350-400 dediler. Konya'da yaşıyorum çoğu kişi belediyeler ücretsiz yapıyor dedi ama doğru mu yapıyorsa da nereye başvurmam gerek bilen var mı? Komşumuzun kedisi var dişi onu evde bir hafta misafir etsem acaba kızgınlığı geçer mi? Ne yapmalıyım?

10 CEVAP

_SeNa
_SeNa

113983

Belediyeler sokak hayvanlarını kısırlaştırıyor diye biliyorum ve yorumları çok iyi değil. Komşunuzun kedisiyle ciftleşse bile zamanı geldiğinde tekrar kızgınlığa girecek oyuzden bu kalıcı bir çözüm değil . Paranızı biriktirip kısırlaştırmanız gerekicek.

blue_hpood
blue_hpood

128941

komşunuzun dişi kedisini misafir ederseniz, kediniz bir hafta sonra yine kızgınlığa girer, yine mi çiftleştireceksiniz? kısırlaştırın lütfen. erkek kediler olgunluğa girdikten sonra daima çiftleşebilir, her an. evin her yerinde çıkmayan spermler istemiyorsanız kısırlaştırın. geç bile kalmışsınız..

mrybetul
mrybetul

2287

Geç kalacağım bir durum yok kendisi daha yeni dört aylık olacak

mrybetul
mrybetul

2287

Kısırlaştırma tek seferlik mi oluyor yoksa senede bir kere yapılması mi gerekiyor?

_SeNa
_SeNa

113983

Tek seferlik

Sindycan
Sindycan

2763

Belediyelerin ne kadar dikkatli ve özenli olduğu tartışılır. Çiftleştirseniz de kızgınlığı tekrarlar yıl içinde. Kısırlaştırmak en iyisi. Ayrica erkek kediler ameliyattan sonra çok çabuk toparlar. Hiç düşünmeyin.

Eğer kızgınlıkta etrafa çiş yapmıyorsa ve dişi kedisini çiftlestirmek isteyen varsa çiftlestirebilirsiniz. Ama doğan yavrulardan biri size verilio sanirim. Onu da düşünün.

Ebranur
Ebranur

4172

Kzıgınlık bitince veya ilk önce veterinere gidip muayene edilmeli uygun görüldüğü vakitte mutlaka kısırlaştırmalı .Benim de erkek kedim var geçen hafta kısırlaştırma ameliyatı oldu ilk 2 gün zor geçti vs ama diğer günler kolaylıkla geçti inanın.Erkek kediler daha kolay dişilere göre.Ben istanbul da yaşıyorum yaşadığım ilçede sokak kedisi olursa ancak yapacaklarını ayrıca erkek kedileri yapmadıklarını söyledi.Sizde belediyenizi arayıp sorabilirsiniz .Belki yaparlar.Yapmazlarsa bile taksit ,indirim vs konuşabilirsiniz gerçekten daha sonrasında kafanız rahat olacak hem onun sağlığı için .Evet fiyat çok fazla ama 1 kere sonuçta öyle düşünmek lazım.

Çifleştirseniz de erkek kedilerin kuzgınlığı bitmiyor . Kızgınlığı bitmesini beklemenize gerek yok çünkü erkek kedilerin kızgınlığı birmez dişi kediler gibi dönem dönem değildir. Belediye sokak hayvanlarını kısırlaştırır. Bir kere kısırlaştırma yapılır ömür boyu o da siz de rahat edersiniz

blue_hpood
blue_hpood

128941

yeni dört aylık olacak kedi mi kızgınlıkta? pekâla mümkün fakat beş aylık olunca kısırlaştırın lütfen ve dişi kedilerle bir araya getirmeyin, koku bırakma ve çiftleşme hareleti kalıcılaşabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 415 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR