Kedim Neden Her Yere Çişini Yapıyor?

1.5yaşındaki erkek tekir kedim evde işemedik yer bırakmıyor. kum kutusunu kullandığı halde özellikle poşet ve sentetik şeylerin üstüne bütün çişini yapıyor. işaretlemiyor bildiğiniz çişini yapıyor. evde idrar kokmayan tek bir yer kalmadı. apartman da aynı şekilde. belki geçer diye erkeği kısırlaştırdım ama bir işe yaramadı. sadece kızgınlık atakları geçti. öncesinde kolumda bacağımda çiftleşme ritüelleri yapıyordu. evde bir de dişi kedim var. kendisi 1.yaşını mayısta doldurdu. hamilelik dönemi daha bitmediği için dişi kedimi kısırlaştıramadım. 2 sinin çocuklarından biri de benimle ve o da dişi 5 aylık. eğer bu soruna bir çare bulamazsam annem evden atacağını söylüyor. evde ablamın 3 küçük çocuğu da var. hep birlikte yaşıyoruz.3 kedi için 5 kum kutum var. düzenli olarak temizliyorum. kaliteli mamalarla besliyorum. daha başka ne yapmam gerek ve nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. erkek kedimi aldığımda 8 haftalıktı dişi kedim ise 6 haftalık.teşekkürler.

5 CEVAP

Minnak53
Minnak53

10961

Birşeye tepki veriyor ama neye tuvalet yerini mi değiştirdiniz mi acaba

sezind
sezind

13990

Kedinizi kısırlaştıralı ne kadar oldu? Hormonlarının tamamen durması en fazla 6 ayı bulur demişti benim veterinerim. Onun dışında acaba böbreklerinde bir sağlık sorunu var da size bu şekilde mi anlatmaya çalışıyor? Ben kum ve mama paketlerini yatak altında saklıyorum. Siz de dolaba veya yatak altına kaldırın bence. Benimkiler de paketleri ya dişliyor ya da tırnaklıyor.

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Ev sonradan mi bu kadar kalabalıklaştı yoksa hep mi kalabalikti boyle ?

2 kedimi 1 er ay arayla aldım. afacan 2 aylıktı dişi kedim de 6 haftalık. 5 adet kum kutusu var ve sabit değiştirmiyorum.sadece ayağını kırdığında üstünü açıp odama aldım o da 5-6 günlüğüne. bebekler şubatta doğdu.3 yavru oldu birini verdim biri öldü sonuncu da bizde kaldı ama afacanın bu huyu ondan daha öncesinde başladı.kıyafetlerimiz tüm poşetler sentetik eşyalar vb yerler hep çiş. kum ve mama poşetlerini de parçalayıp yerlere saçıyor. ne yaptıysam vazgeçiremedim.

mayısta kısırlaştırdım. belki bu davranışları son bulur diye.çünkü her sabah ya bacağıma ya koluma yapışıyordu. sabahın 6 sında bu şekilde uyandırıyordu beni.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1125 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR