Siyam Hakkında

Siyamiyav
Siyamiyav

220 Puan

Arkadaşlar öncelikle bu 3.kedim 2si tekirdi. Şimdi kendim eve çıktığım için biraz zorlaniyorum yeni evlendim sahiplendim 2 aylık çok miyavlıyor zorlaniyorum. Eşim ve ben çalışıyoruz sizce bunun devamı nasil olur ne yapmalıyım birini bulup vermelimiyim yoksa sakinleşir mi? Perdeleri yırttığı için evin hol kısmında tutuyorum geniş. Maması suyu herşeyi var ama kafam karışık yardim??

7 CEVAP

miu
miu

517

Merhaba Siyamiyav, öncelikle bu bebeğe uzun güzel ömür diliyorum. Siyam kedileri ırk özelliği olarak zaten hiç susmayan kedilerdir, çok konuşuyorlar ona yapacak birşey yok, 2 aylık yavru daha oyun amaçlı perdelere tırmanmayı severler, ilgisini oynayabileceği başka oyuncaklara yöneltin, bence evin sadece bir bölgesinde tutmak doğru değil, kedi milleti bu bütün evi isterler, eğitmeye çalışın sabrınız ve vaktiniz varsa, biz kedimizi "şşiiiiişşştttt" ünlemiyle eğittik, istemediğiniz şeyi yapınca "şişt" deyip bıraktırın 1,5 yaşına kadar eğittik şimdi 7 yaşında rahatız..kolaylıklar dilerim.

BlueIce
BlueIce

546

Bence o şekilde biraz acımasızlık olur küçüklerden bir yada iki tanesini sahiplendirebilirsin yetistiremiyorsan büyüyünce cunku cok daha farkli oluyor alisiyolar baglanıyorlar size

yasement
yasement

119858

Petshoplarda tirmalama tahtasi satiliyor ona alistirirsaniz esyalari tirmalama sorununu cozebilirsiniz. Tirnaklarini da duzenli kesmek gerekiyor. Bir de genelde siyamlar cok miyavlarlar yazildigi gibi, ama buyuyunce azalir yavruyken oldugu gibi miyavlamaz.

pongul
pongul

113342

kedi tünelleri vs. aktif kullanabileceği birkaç oyuncak alırsanız daha az canı sıkılabilir.

Siyamiyav
Siyamiyav

220

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlariniz için. Yanlız bluelce 2 tanesi zaten yetişkin annem bakıyor. Bende bakmak için bunu almıştım bir komşum bakamadığı için. 'Miu' haklisiniz sabrım var ama yeni eğlendiğimiz için işten güçten zaman olmuyor diye daha bir aile bulabilirsem vermeyi düşünüyorum. Çünkü perdelere asılanasıla perde bırakmadı eşimde çekiniyor daha koltukları var bu işin.. velhasıl kelam düşünüyorum hala napabilirim diyr

miu
miu

517

Siyamiyav, miniğin fotografını gördüm diğer sorunuzda, maşaallah çok güzel bütün kediler gibi, lütfen yanlış anlamayınız ama kediyi büyümeden sahiplendirin. Belki ilerideki bir zamanda kediniz olmalı..bu arada tebrik eder mutlu evlilik hayatı dilerim.

Almadan önce karakter özelliklerini vs araştırdınız mı? Siyam kedileri konuşkan üstelik bir odada kedi bakılmaz elbette perdeleri yırtacak mutfaktaki çöp poşetini yırtıp yemek yiyecek bardağınızdan su içecek koltuklarınızı tirmalayacak vs vs.
Kediler böyledir özgür ruhludur böyle yamayı devam edecekseniz sahiplendirin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 686 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR