Kedime Haberim Olmadan Parfüm Sıkılmış Ne Yapacağım?

mommymercury
mommymercury

108316 Puan

Merhaba, bugün evde değildim ve eve bolca misafir gelmiş. Misafir çocukları kedi kötü kokuyor deyip parfüm sıkmışlar oğluma, gingivitten dolayı tedavi görüyor ve kendini temizleyemiyor. Yıkama konusunda tam bir kabus, yüzümü parçalar diye korkup yıkayamıyorum. Allah aşkına oyuncak mı bu? Eve geldiğim gibi kavga edip yolladım. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun.

8 CEVAP

Snzlc
Snzlc

17500

hadi onlar çocuk çocukların anası babası eşşek miymiş??? herkes doğurduğuna sahip çıksın yaa. yazık hayvan hasta haliyle bir de milletin kahrını çekiyor.

Minigimmm
Minigimmm

11838

Hemen en yakın bir veteriner kliniğine gidip pet body cleaning markasının havlusundan alabilirsiniz. 1 kutu içinde 2 havlu paketi çıkıyor. İslak mendiller gibi. Çok rahat 1 havlu ile tek seferde vucudunu patilerini yuzunu gozunu silebilirsiniz. Birde kuru sampuanlar çıkmış. Köpük seklindeymis vucuda sürülüp bir havluyla kurulaniyor. yikama gerektirmeyen bir ürün. Kedim kisirlaştirma operasyonu olduğunda veteriner kliniğindeyken narkozlu kafayla altina işemişti kotu durumdaydi. Miniğimi almaya gittiğimde sordum o durumdayken banyo yaptiramayacagim icin bana bu iki ürünü soylemislerdi. Kuru sampuan ve pet body cleaning in havlusu. Ben havluyu tercih ettim. Daha önceden de mantari varken bu markanin spreyini kullanmiştik memnun kalmistik. Gumus iyonlu nano içerikli. Kaliteli. Iyi dezenfekte ediyor. Gidip alamayacak durumdaysanizda direk evde yüz göz kulak temizleme solusyonu varsa sıkın vucuduna bir bezede sıkın silin vucudunu. Kolay gelsin :)

AhsenAise
AhsenAise

114814

Karbonatlı su,yahut sirkeli su ile silin

mommymercury
mommymercury

108316

Zehirlenecek diye korkuyorum, doğru düzgün bir şey yiyemiyor ağır parfüm kokusundan dolayı.

yalkuzak
yalkuzak

13555

sirkeli su yapıp pamukla silebilirsiniz

Cubik
Cubik

13023

Yazık günah hayvan ya. Can bu can . Mutlaka yıkamanız gerek kedinizi hayvan kokudan bayılır ya . O çocuklara aynı şekilde parfüm sıkacaksın bakalım kokudan duruyorlar mı

altunsila
altunsila

10096

Yavru kedi sahiplendiğimde çok pis ve yapış yapıştı, veteriner Dalin gibi bir şampuanlı su hazırlamamı ve onunla kediyi silmemi söylemişti. Sonra da sadece ıslak bezle, sonra da kuru bezle silmiştim. Gerçekten temizlenmişti

Kurta057
Kurta057

11230

Bu gingivitin Allah belasını versin veterinerlerde kesin çözüm bulamıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 467 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR